Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utbildning och barnomsorg

Välkommen till skolkommunen Lomma! Vi är alltid glada att välkomna barn och elever till våra pedagogiska verksamheter. Vår strävan är att erbjuda en god lärmiljö där utveckling och lärande, nyfikenhet, engagemang, harmoni och måluppfyllelse står i centrum.

I Lomma kommun finns det 17 kommunala förskolor och 5 fristående förskolor.

I Lomma kommun finns det 10 kommunala grundskolor och 1 fristående grundskola.

Pedagogisk meny för dig som vårdnadshavare

Ska du välja förskola eller grundskola till ditt barn? Vill du börja plugga som vuxen? Frågorna är ofta många när det gäller utbildning och barnomsorg. Den här pedagogiska menyn är till för dig. Under dessa sidor hittar du information om de pedagogiska verksamheterna som vi erbjuder.

Infomentor

Infomentor är en digital lärplattform med värdeskapande funktioner för pedagoger och vårdnadshavare. Här kan du som vårdnadshavare bland annat se barnens schema, anmäla frånvaro och ta del av dokumentation rörande barnens utveckling och lärande.

Logga in på Infomentorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Avgifter och regler

Har du frågor om taxor och regler i förskolan, pedagogisk omsorg, fritidshem eller fritidsklubb? Du hittar flera av svaren under Avgifter och regler.

Terminer och lov i grundskolan

Har du frågor om när det är lov och när terminerna börjar och slutar i Lommas kommunala grundskolor? Under varje grundskola finns ett avsnitt där du enkelt hittar svaren. Du kan också klicka på Terminer och lov.

Fortbildningsdagar i förskolan

Vill du veta när det är fortbildningsdagar i förskolorna? Under varje förskola finns ett avsnitt där du enkelt hittar svaren. Du kan också klicka på Fortbildningsdagar.

Registera tider i fritidshemmet

Vill ni ha hjälp med att lägga in schema finns här en manualPDF. Här är även en instruktionsfilmlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för hur man registrerar tider på fritids som vårdnadshavare. Detta fungerar precis likadant för vårdnadshavare med barn på förskolan.

Lämna synpunkter

Vi välkomnar och värdesätter synpunkter från dig. I denna pdf hittar du våra rutiner för synpunkts- och klagomålshanteringPDF på förskolor och skolor i Lomma kommun.

Många av dina frågor kan besvaras av antingen Kontaktcenter eller de olika pedagogiska verksamheterna. Du hittar kontaktuppgifter under varje förskola och grundskola. 

Arbeta som vikarie

Klicka på vår nya vikariesajtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och ta reda på mer om hur det är att vara vikarie i Lomma kommun. Kom igång med din ansökan idag.

Ungdomar

Nyheter