Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Utbildning och barnomsorg

Välkommen till skolkommunen Lomma! Vi är alltid glada att välkomna barn och elever till våra pedagogiska verksamheter. Vår strävan är att erbjuda en god lärmiljö där utveckling och lärande, engagemang, harmoni och måluppfyllelse står i centrum.

Pedagogisk meny för dig som förälder

Är du förälder? Ska du välja förskola eller skola till ditt barn? Vill du börja plugga som vuxen? Frågorna är ofta många när det gäller förskola, skola och utbildning. Den här pedagogiska menyn är till för dig. Under dessa sidor hittar du information om de pedagogiska verksamheterna som vi erbjuder.

Avgifter och regler

Har du frågor om taxor och regler i förskolan, pedagogisk omsorg, fritidshem eller fritidsklubb? Avgifter och regler.

Terminer och lov

Har du frågor om när det är lov och när terminerna börjar och slutar i Lommas kommunala skolor? Under varje skola finns ett avsnitt där du enkelt hittar svaren.

Vi finns här för dig

Många av frågorna kan besvaras av antingen Kontaktcenter eller de olika pedagogiska verksamheterna. Du hittar kontaktuppgifter under varje förskola och skola.

Arbeta där något utöver det vanliga är vanligt

Vill du börja jobba hos oss? Under varje pedagogisk verksamhet finns det möjlighet att visa ditt intresse.

Ungdomar

Nyheter

 • Informationsblad om valborgsfirande i Stadsparken. Foto Lunds kommun
  23 apr 2018

  Bra att veta inför Valborg

  Sista april innebär en möjlighet att hälsa våren välkommen. Många ungdomar planerar att besöka Stadsparken i Lund, ett firande som lockar ti...

  Läs mer

 • Ragnar Andrée, SO-lärare, Ulrika Håkansson Ström, samhällsplanerare och Åsa Cornander, miljöutredare, ledde diskussionerna under ungdomsdialogen.

  19 apr 2018

  Hållbar framtid diskuterades under vårens ungdomsdialog

  Under onsdag förmiddag (18/4) träffades elever från årskurs åtta i kommunhuset. På plats var även ledande politiker och tillsammans diskuter...

  Läs mer

 • Dekorationsbild
  26 mar 2018

  Kockslaget – matlagning för alla åldrar

  I februari träffades en grupp matintresserade seniorer och barn i åldrarna 9-12 år på Karstorpskolan för att laga mat tillsammans – ett sama...

  Läs mer