Öppen förskola

Bebis kollar nyfiket in i kameran

Öppen förskola är en kostnadsfri mötesplats för barn mellan 0-5 år tillsammans med sina föräldrar. Här har du som förälder möjlighet att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Öppna förskolan är öppen igen efter att ha varit stängd under delar av pandemin. Antalet besökare anpassas efter rådande riktlinjer och lokalernas förutsättningar. Mer info finns under rubriken för respektive öppen förskola.

Vår verksamhetsidé

Med stöd av pedagog gör vi olika aktiviteter som att leka, sjunga, måla, pyssla eller bara umgås. Barnen ges möjlighet att utvecklas och leka tillsammans med andra barn och vuxna. Du kan komma och gå som du vill under våra öppettider.

Öppen förskola Bjärred

Öppna förskolan i Bjärred startas hösten 2021 upp som en uteverksamhet och kommer till en början utgå från Trollets förskola. Vi träffas utomhus för att mötas, utforska och förundras tillsammans med barnen om vad som finns och sker i naturen. Ta gärna med dig en filt och egen fika om du vill. 

Verksamheten kan ställas in vid t.ex. kraftigt regn, snöoväder eller liknande. Håll utkik i vår Facebook-grupp: ”Öppen förskola i Bjärred”, för mer information om aktiviteter och eventuella förändringar.

Öppna förskolan i Bjärred är öppen tisdagar och torsdagar kl.09.00-11.30. Du når oss på telefon 0733-41 15 70 under våra öppettider.

Öppen förskola Lomma

Öppna förskolan i Lomma, belägen i Smultrongårdens lokaler Smultrongatan 1, är öppen 13.00-16.00 onsdagar samt kl 09.00-12.00 fredagar. Ev begränsningar till antalet besökare kan komma att ske vid behov.

Du når oss på 0733-41 14 65 under Öppna förskolans öppettider.

När håller vi stängt?

Vi följer skolans terminer och planeringsdagar, vilket innebär att verksamheten håller stängt vid lovdagar och fortbilning.

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Cecilia Holst
Senast uppdaterad: