Lediga jobb i Lomma kommun

Tjänst
Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2024-04-14
I rollen som Gymnasiechef är du ansvarig för den nya gymnasieskolan i Lomma och rapporterar direkt till Förvaltningschefen (Utbildning, Kost, Kultur och Fritid) samt ingår i dennes ledningsgrupp. Du kommer samtidigt att vara den nya gymnasieskolans rektor när skolan öppnar. I rollens verksamhetsområde ingår även Lärcentrum (Komvux, SFI, modersmålsundervisning och KAA).Du har ett nära samarbete med den politiska ledningen, i synnerhet med Barn- och Utbildningsnämnden och dess ordförande.I rollen som Gymnasiechef som kommer du in i ett unikt skede där det handlar om att etablera och bygga upp en helt ny verksamhet som håller en hög kvalitet och dessutom i helt nya och attraktiva lokaler på bästa läge i Lomma.
97A957CA-5C29-49A3-98F8-904E48E69B85
Sista ansökningsdag: 2024-04-14
Miljö- och byggavdelningen söker en miljöinspektör för en tillsvidareanställning. Miljöenheten med för närvarande sju anställda är en del av miljö- och byggavdelningen. Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter företrädelsevis inom livsmedelskontroll och tillsyn enligt miljöbalken. I rollen ingår även förebyggande arbete med fokus på rådgivning och vägledning till verksamheter och allmänheten.
28845B74-2654-4BC2-97B5-1CBE0B58862B
Sista ansökningsdag: 2024-04-15
Socialförvaltningen i Lomma befinner sig på en spännande förändringsresa mot att bli en modern Socialförvaltning i framkant, med en äldreomsorg vi alla känner stolthet över. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats. Vi söker dig som drivs av utmaningar, inte räds förändringar och vill vara med och utveckla verksamheten till en av landets främsta. Vi ser utmaningen, vi antar den och vi tänker bli en av de bästa kommunerna på äldreomsorg i Sverige.Vi söker nu dig, distriktssköterska/sjuksköterska/studerande sjuksköterska (termin 5-6) som vill komplettera vårt team under sommaren. Vi har ett självständigt, meningsfullt och utvecklande arbete där patienten och teamet är i fokus.Som sjuksköterska i Lomma kommuns Socialförvaltning erbjuder vid dig, ett arbete präglat av hög kvalitet, arbetsglädje och gott bemötande. Just nu söker vi dig/er som är intresserade av att arbeta som timanställd hos oss under sommarhalvåret inom särskild boende, korttidsenhet och hemsjukvården i både Lomma och Bjärred. Dagtid, kvällstid, helg och natt.Vi erbjuder dig en trevlig stimulerande arbetsplats med strävan efter hög kvalitet.
6253B3A5-909A-4E4C-9453-8EECB39EFE19
Sista ansökningsdag: 2024-04-15
I rollen som näringslivsutvecklare ingår att vara drivande i att profilera och skapa attraktivitet för Lomma som en plats för företagande och arbetstillfällen. Uppdraget inkluderar strategisk utveckling där samarbeten, både internt med koppling till arbetsmarknadsfrågor samt externt där tex samarbete med Sveriges Lantbruks Universitet och Akademiska Hus avseende utveckling av campusområdet pågår. Du kommer även att arbeta med utveckling av Lommas näringslivsprofil i kommande verksamhetsområden som tex utveckling av ett nytt verksamhetsområde vid Malmövägen där nära samarbete inom samhällsbyggnadsprocessen förutsätts. I rollen ingår också ansvar för kommunens näringslivsstrategi där integrering av hållbarhetsperspektiv är nästa steg i säkerställandet av ekonomisk stabilitet och tillväxt över tid. Du kommer att ha nära samarbete med den politiska ledningen och rapporterar direkt till samhällsbyggnadschef.Vi söker dig som är en relationsskapare med flera års erfarenhet inom näringslivsfrågor och som förstår företagandets verklighet och utmaningar. Du är kommunikativ, lyhörd och har en god strategisk förmåga. Stort fokus kommer att vara att återetablera rollen som näringslivsutvecklare där samverkan, service och företagsetablering ligger högt på agendan. Som en naturlig ambassadör för kommunen ingår du även i samverkansplattformen för Malmö-Lundregionen (MLR) med ett gemensamt mål: Sveriges bästa livsmiljö!Du trivs med att samarbeta och har en förmåga att etablera meningsfulla relationer med olika aktörer både externa och interna. Då rollen är en nyckelroll som ska verka i ett brett perspektiv så ser vi att du är initiativtagande, entusiasmerande och har en god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Om du har drivit eget företag tidigare ses det som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för att säkerställa en lyckad matchning med rollens krav och förväntningar.
D11DFA08-162A-43C7-A786-F368BE98FB2D
Sista ansökningsdag: 2024-04-22
Vi söker nu ett måltidsbiträde till Alfredshällskolan som är en F-6 skola med ca 300 elever. Du kommer ingå i ett arbetslag på tre personer och arbetsuppgifter inkluderar salladsberedning, disk och servering av frukost, lunch och mellanmål samt andra köksuppgifter.
96D3322A-4FC8-4EB3-8C39-499DB6237348
Tjänst: Fiollärare
Sista ansökningsdag: 2024-04-30
Du undervisar barn och ungdomar i fiol, altfiol och stråkorkester. Du deltar tillsammans med kollegor i kulturskolans samarbetsprojekt. Helgarbete förekommer.Du får stora möjligheter att vara med och utveckla verksamheten, ta initiativ, arbeta självständigt och samarbeta med fina elever och kollegor. Tjänsten kommer att vara 50-70% beroende på sökande och är förlagd till både Lomma och Bjärred.
49D7C11B-FE61-43C7-80DA-55A74F00897D
Sista ansökningsdag: 2024-04-30
Vi söker dig som vill arbeta hos oss. Vi söker dig som är undersköterska lång erfarenhet som undersköterska. Tjänsten kommer att vara placerad i både Lomma och Bjärred hemsjukvård Du kommer att arbeta inom hemsjukvården, särskilt boende och korttidsenhet. Du utför uppgifter utifrån delegering av sjuksköterska. Exempel på arbetsuppgifter kan bl. a. vara såromläggning, dialys, sond, provtagning, injektioner och dosettdelning.Du kommer att samarbeta med sjuksköterska, omvårdnadspersonal samt arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut.Dokumentation sker i journalsystemet Procapita.
6641D52C-4B5C-46D6-AB3A-32ABC73B3B40
Sista ansökningsdag: 2024-04-30
Just nu söker vi dig som är undersköterska, vårdbiträde eller på väg att bli och som vill jobba på korttidsenheten som ligger på Jonasgården i Bjärred. I arbetet ingår läkemedelshantering och rehabiliterande insatser efter delegering av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Som undersköterska/vårdbiträde på korttidsenheten ansvarar du för omvårdnad, omsorg och stöd till träning och aktiviteter.Tjänstgöring dag/kväll alternativt natt under perioden 2023-06-15 - 2023-08-31
4A9129C3-E7ED-441A-B43E-6978CE8AD917
Sista ansökningsdag: 2024-04-30
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att öka din kompetens. Du är samtidigt med och utvecklar en äldrevård vi alla känner stolthet över.För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats, med det söker vi dig som drivs av små som stora utmaningar, inte räds förändringar och vill vara med och utveckla verksamheten genom våra multiprofessionella team.Som sjuksköterska i Lomma kommuns socialförvaltning erbjuder vid dig ett arbete präglat av kvalitet, arbetsglädje och gott bemötande. Du har möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad.Vi söker dig som är:- Leg. Sjuksköterska för tjänstgöring natt, kan förekomma enstaka kvällstjänstgöring. Helgtjänstgöring ingår och du kommer att vara schemalagd antingen Bjärred eller Lomma.
B435A2AE-CB81-46F5-896F-49F4EB98A200
Sista ansökningsdag: 2024-05-30
Vi erbjuder ett självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att öka din kompetens. Du är samtidigt med och utvecklar en äldrevård vi alla känner stolthet över.För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats. Vi söker dig som drivs av utmaningar, inte räds förändringar och vill vara med och utveckla verksamheten och bidra med utveckling av våra multiprofessionella team kväll.Som sjuksköterska i Lomma kommuns socialförvaltning erbjuder vid dig ett arbete präglat av hög kvalitet, arbetsglädje och gott bemötande. Du har möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad. Helgtjänstgöring ingår.Vi söker:- Sjuksköterska/distriktsjuksköterska för tjänstgöring kväll, kan förekomma enstaka pass på dag.
7FF812AF-D2B4-4A7C-91E0-6F4906F8710C
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vi erbjuder ett självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att öka din kompetens. Du är samtidigt med och utvecklar en äldrevård vi alla känner stolthet över.För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats. Vi söker dig som drivs av utmaningar, inte räds förändringar och vill vara med och utveckla verksamheten och bidra med utveckling av våra multiprofessionella team.Som sjuksköterska i Lomma kommuns socialförvaltning erbjuder vid dig ett arbete präglat av hög kvalitet, arbetsglädje och gott bemötande. Du har möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad. Helgtjänstgöring ingår.Vi söker:- Sjuksköterska/distriktssjuksköterska för tjänstgöring dagtid men det kan även vara kvällspass
248E0EF3-9DB3-44ED-A4B7-9B14A448723B
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
På en grupp och servicebostad erbjuder vi stöd åt vuxna som har behov av tillsyn och omvårdnad. Gruppbostaden består av ett mindre antal lägenheter som är samlade kring gemensamma utrymmen. Personalen täcker brukarens hela stödbehov inklusive fritids- och kulturella intressen. Servicebostaden är utformad så att lägenheterna ej är i direktanslutning till gemensamma utrymmen och de boendes behov är mindre än för de som bor i en gruppbostad.På daglig verksamhet ger vi stöd åt vuxna att få en meningsfull sysselsättning, en plats där brukare går för att arbeta. Denna verksamhet är öppen vardagar under dagtid.På korttidstillsyn och korttidsvistelse kommer barn och unga för att få möjlighet till miljöombyte och rekreation och för att ge anhöriga avlastning. Vi har barn och ungdomar som är där på dagtid men även de som sover över. Verksamheten är öppen dag, kväll och natt.
CA371EDF-0D22-4937-866D-E72E44B5C1C9
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vill du ha världens viktigaste jobb i sommar i en kommun med närhet till vackra stränder och hav?Just nu söker vi dig som är undersköterska, vårdbiträde eller på väg att bli! Vi söker också dig som är nyfiken på att arbeta inom vårdande yrke och har erfarenhet från andra yrken där man är van att arbeta med service och att möta människor.Arbetet handlar i stort om att skapa trygghet. Inom hemtjänsten arbetar du med personliga omvårdnadsinsatser, medicinska arbetsuppgifter, dokumentation och uppföljning. Vissa praktiska serviceinsatser kan också förekomma. Det finns möjlighet till både timanställning och månadsanställning. Vidare finns det goda möjligheter till fortsatt arbete efter sommaren. Om du är utbildad till undersköterska finns möjlighet till tillsvidareanställning.Tillsammans gör vi skillnad!
DF8DC1B5-D8EA-4CFA-8447-22A0BCF0A5D5
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Vill du ha världens viktigaste jobb i sommar i en kommun med närhet till vackra stränder och hav?Just nu söker vi dig som är undersköterska, vårdbiträde eller på väg att bli! Vi söker också dig som är nyfiken på att arbeta inom vårdande yrke och har erfarenhet från andra yrken där man är van att arbeta med service och att möta människor.Arbetet handlar i stort om att skapa trygghet. Inom äldreomsorgen arbetar du med personliga omvårdnadsinsatser, medicinska arbetsuppgifter, dokumentation och uppföljning. Vissa praktiska serviceinsatser kan också förekomma. Tillsammans gör vi skillnad!
44F509A9-5BF6-4977-B65D-CC0716D39A75

Sidansvarig: Sofia Cederström

Senast uppdaterad: