Familjeföreställningar

Lomma Folketshusförening arrangerar familjeföreställningar i Lomma och Bjärred. Krokodilkonserter är en serie musikprogram som produceras av Musik i Syd och arrangeras av Lomma Folketshusförening i samarbete med Kultur och Fritid i Lomma. Konserterna bjuder på musik i olika genrer, från olika delar av världen.

Teaterprogrammen produceras i de flesta fall av Folkets hus och Parker.

Biljetter à 50 kr kan förköpas på www.lommafolketshus.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster under fliken "Biljetter".

Hund och mya
bild

KROKODILKONSERT: Hallå Låda

Lördag 15 februari kl. 15.00, Hörsalen i Bjärred (Bjärehovskolan)

Hallå? Hallå? Hallå? Hallå låda! Vad finns i lådorna? Jo ? en leksakshund och en leksaksapa! En dag börjar apan och hunden leva och ger sig ut i en musikalisk lek bland lådor och frukter. De hittar en saxofon, en tvättbräda, en klarinett och?? Barnen får delta i detta jazziga rytmikäventyr med spelglädje och musiklust. Hur mycket musik finns i en låda? Kan en sovande apa väckas med rytmer? Spelar hunden med alla tassar? Med musik, sång och rörelse möter hunden och apan barnen med få ord och mycket interaktion. Voff! Wohwoh! Låt oss spela tillsammans på frukter och annat spännande som hittas i lådorna! Musiken är till större delen egenkomponerad av Medi. Det blir jazz, improvisation samt en och annan barnvisa.

Medverkande: Emeli Ek (slagverk, sång, låda) och Ida Karlsson (tenorsaxofon, klarinett, sång, låda)

Folkets hus café har öppet före och under föreställningen samt det stora mjukisdjurslotteriet där alla barn är vinnare!

Biljetter á 50 kr till försäljning härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Följ gärna konsertens Facebook-evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arr: Lomma Folketshusförening i samarbete med Kultur och fritid och Musik i Syd.


bildKROKODILKONSERT: Bästa kompis

Söndag 1 mars kl. 15.00, Lomma Folkets hus

Alvin och Rosa leker och spelar tillsammans varje dag. De är Bästa kompisar! Men en dag upptäcker Rosa att en ny kille håller på att flyttar in i det tomma huset ? Vem kan det vara? Var kommer han ifrån? Har han rest långt? Kan man spela och leka med honom? Kan ?bästa kompis? även inkludera tre?

Medverkande: Dario Losciale (Mario) - kontrabas, sång Stefan Wikström (Alvin) - trombon, sång och Anna Karin Sersam (Rosa) - skådespel/mim, sång.

Folkets hus café har öppet före och under föreställningen samt det stora mjukisdjurslotteriet där alla barn är vinnare!

Biljetter á 50 kr till försäljning här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Följ gärna konsertens Facebook-evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arr: Lomma Folketshusförening i samarbete med Kultur och fritid och Musik i Syd.


bild


KROKODILKONSERT: Ropa på korna med Anna

Ropa på korna med Anna är inställd. Vi arbetar på att genomföra festivalen senare under året.

Söndag 29 mars kl. 15.00, Lomma Folkets hus

Anna kommer med en magisk väska ? ett harmonium ? som bara barnens röster kan öppna. Efter att ha hittat rätt lösenljud, bland lockropsinspirerande, roliga, lekfulla ljud, där hela kroppen ingår, sjunger vi tillsammans. Vi sätter ljud och röst på olika känslor, sjunger svagt och starkt, högt och lågt, fint och fult. Hur sjunger vi när någon ska sova? Eller när någon fyller år? Vad kan vi sjunga till någon vi tycker om? Att sjunga är att vara omtyckt precis som man är, busa med ljud och klanger, inspirera och lyssna, koppla av och ha kul.

Medverkande: Anna Elwing - sång

Folkets hus café har öppet före och under föreställningen samt det stora mjukisdjurslotteriet där alla barn är vinnare!

Biljetter á 50 kr till försäljning här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Följ gärna konsertens Facebook-evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arr: Lomma Folketshusförening i samarbete med Kultur och fritid och Musik i Syd.KROKODILKONSERT: Doktor Kling & Syster Violona

Doktor Kling & Syster Violina är inställd. Vi arbetar på att genomföra festivalen senare under året.

Lördag 25 april kl. 15.00, Hörsalen i Bjärred (Bjärehovskolan)

Doktor Kling och Syster Violino tar emot vimsiga visor och krassliga instrument i musikkliniken. Varför låter saxofonen så konstigt? Hur får man tyst på operasångerskan? Och hur tröstar man en gitarr som sprungit rakt in i en högtalare? Vi tittar in i Doktor Klings musikklinik och får under några sprudlande minuter möta såväl vimsiga visor som blyga tromboner och krassliga instrument. Doktor Kling ställer diagnos och den operationsglada Syster Violino lugnar och plåstrar om i denna nygamla klassiker som bjuder på både ett och annat sensationellt medicinskt ingrepp samt massor av härlig smittande musik och underfundiga texter av Per Dunsö.

Medverkande: Per Dunsö och Anna Lahmer

Folkets hus café har öppet före och under föreställningen samt det stora mjukisdjurslotteriet där alla barn är vinnare!

Biljetter á 50 kr till försäljning här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Följ gärna konsertens Facebook-evenemanglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.   

Arr: Lomma Folketshusförening i samarbete med Kultur och fritid och Musik i Syd.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mattias Larsson
Senast uppdaterad: 2020-04-02