Elljusspår och löpslingor

Motionär i löpspåret

Löpning är en av de absolut enklaste och effektivaste formerna av träning. Bara på med skorna och spring! Det finns många fina omgivningar och bra sträckor att springa i Lomma kommun. Några av dem är markerade med avståndsskyltar och vägvisare.

Spillepengen

Kommunens enda elljusspår ligger på Spillepengen. Där finns tre löpslingor, 1,3, 2,4 och 3,7 kilometer. Den kortaste slingan har el-ljus. På Spillepengen springer du på naturunderlag i backig terräng med utsikt över havet. Spillepengen drivs av en stiftelse som bildats av Burlöv, Lomma och Malmö kommun samt Sysav.

Löpslingor i Bjärred

Borgeby

I Borgeby går löpslingan runt Borgeby IP. Den är på 1,6 kilometer och avslutas med ett varv runt friidrottsbanan. Slingan startar vid fotbollsklubbarnas kansli.

Löddesnäsparken

Det finns två slingor i Löddesnäsparken, en på 400 meter och en på 650 meter. Slingorna startar i parken närmast parkeringen.

Löpslingor i Lomma

Habo Fure

Löpslingan i skogen på Habo Fure har naturunderlag och är 3 kilometer lång. Slingan startar vid Scoutstugans parkering.

Fladängsparken

I Fladängsparken går slingan runt parken och längs med Höje å. Den är 400 meter lång och passar bra för korta intervaller. Slingan startar vid utegymmet.

Karstorp

Slingan vid Karstorpsskolan är en varierande slinga som är 1 kilometer lång. Slingan startar vid skolan. Observera att denna slinga bara är tillgänglig utanför skoltid.

Öresundsparken

I Öresundsparken springer du nära havet på en slinga som är 1 kilometer lång. Slingan startar vid parkeringen.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Michael Tsiparis
Senast uppdaterad: