Infomentor lärplattform

Vårdnadshavare kan ta del av information om sitt barns skolgång och kommunicera med grundskolan via Infomentor.

Inloggning

Vårdnadshavare får inloggningsuppgifter från grundskolan. Ett konto innebär att man har tillgång till det som berör det egna barnet. Med andra ord kan inga andra familjer komma åt det som berör ditt barn.

Hur kommer jag i gång?

Glömt lösenord?

Du kan begära nytt lösenord av Infomentor. Det går även bra att kontakta skoladministratören så hjälper vi dig.

Schema fritidshemmet

Vårdnadshavare lägger själva in barnets vistelsetider i Infomentor. Vill ni ha hjälp med att lägga in schema finns här en manual InfoMentor Fritidshem -Så här lägger du in schema för ditt barn. Pdf, 264.4 kB, öppnas i nytt fönster.

Ändra tider

Om du vill lämna meddelande som har med tider/hämtningar osv att göra, ska detta göras via tidsregistrering i Infomentor.

Användarstöd

En film som beskriver funktioner i InfoMentor Hub på Youtube.

Inställningar

Vid ditt namn, i övre högra hörnet finns en pil som öppnar inställningarna. Här kan du ändra lösenord, ändra PIN-kodsinställningar och kontrollera och begränsa vilken information om dig som är synlig för andra användare i klasslistan.

Kontaktuppgifter

Vänligen se över kontaktuppgifter, som exempelvis e-post och telefonnummer, så de är aktuella. Samt alltid uppdatera om ni ändrar er e-post eller telefonnummer så att det alltid är korrekta uppgifter. All information kommer skickas ut via infoMentor.

Säkerhet och personuppgifter

Ditt barns skriftliga omdömen och individuella utvecklingsplan skyddas av säker inloggning, vilket betyder att det förutom användarnamn och lösenord behövs engångskod. Koden kan du få från systemet till din mobiltelefon eller engångskoder på papper som du får av skoladministratören.

Lomma kommun registrerar namn, personnummer och adress på elever och vårdnadshavare i Infomentor. Personnummer används för att säkerställa att det är rätt elev som kopplas till informationen, och för att identifiera vårdnadshavare korrekt.

FAQ Grundskolan

Ladda ner en pdf med Frågor och svar om InfoMentor Hub för grundskola. Pdf, 504.3 kB, öppnas i nytt fönster.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Thomas Ladö
Senast uppdaterad: