Öppen verksamhet för mellanstadiet

På eftermiddagar har vi öppen fritidsverksamhet för mellanstadiet. Hit är du välkommen efter skolan för att träffa kompisar, hitta på olika aktiviteter eller bara hänga. Här finns möjlighet att spela spel, pyssla, sporta, göra läxor och mycket annat. I den öppna verksamheten kommer och går barnen som de önskar. Den öppna fritidsverksamheten är kostnadsfri men vi tar betalt för mellanmål.

Öppettider för mellanstadiet:

Måndag till fredag kl. 14.00-17.30. Under den tiden får bara mellanstadiet vara här. Sportlov, påsklov, höstlov och studiedagar har vi öppet 12.00-16.00. Sommarlov och jullov har vi stängt.

Vi serverar mellanmål varje dag mellan 14.00-15.30. Ett mellanmål kostar 10 kr och ett mellanmålskort 90 kr (för 10 gånger).

Eftersom Centralens mellanstadieverksamhet är en så kallad öppen verksamhet där barnen inte behöver vara föranmälda så registreras närvaro endast för statistiskt bruk. Detta betyder att personalen inte tar ansvar för hur barnen kommer och går, utan endast för den tiden de befinner sig på Centralen.

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Pia Alexius
Senast uppdaterad: