Fritidsgård Centralen

Fritidsgårdarna har öppnat upp sina lokaler för verksamhet med start den 1 juni. Samhället håller på att öppna upp lite i taget och nu öppnar vi lokalerna på ett så tryggt och säkert sätt som vi kan.

Det får vara max 20 ungdomar i våra lokaler samtidigt. Samma siffra gäller för både Centralen och Stationen 2.0. Besökarna uppmanas att hålla avstånd och det finns även ett maxantal kring hur många som får vara samtidigt i de olika rummen. Fritidsgårdarna har öppet de ordinarie öppettider och ungdomarna kan ta del av det vanliga utbudet av aktiviteter.

Ordinarie öppettider hittar du på lomma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Detta gäller till det kommer nya rekommendationer.

Centralen, byggnad i gult tegel med stora glaspartier

Välkommen till Centralen, fritidsgården i Lomma! Vi vänder oss till ungdomar från åk 7 till dagen man fyller 18 år. Vi som jobbar här är fritidsassistenter och finns här för att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungdomars aktiva engagemang och ansvarstagande.

Här på Lomma fritidsgård försöker vi ta tillvara på ungdomarnas kreativitet och nyfikenhet. Här finns en arena där de kan förverkliga idéer, projekt och spontana aktiviteter. Genom Dreamcatcher kan ungdomar få coachning och söka pengar för genomförandet. Vårt arbete och hur vi ser på ungdomar och deras potential grundar sig mycket i det som Keks Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. står för och som vi använder oss av för att säkra kvalitet och utveckling i vår verksamhet. Keks är ett nätverk för fritidsgårdar i Sverige och står för kvalitet och kompetens i samverkan.

Ordinarie öppettider på Centralen:

Måndag, tisdag och torsdag kl. 18.00-21.30

Fredag kl. 19.00-24.00

Lördag kl. 19.00-24.00

Kontakt

Centralen finns på Snapchat och Instagram Länk till annan webbplats. (@centralenlomma)

Pia Alexius
Områdeschef
040-641 18 42

Adress

Ringvägen 11 b, Lomma

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Pia Alexius
Senast uppdaterad: