Anmälan och återanmälan

På StudyAlong publicerar Kulturskolan lediga kursplatser med dag, tid, lärare och ort specificerat. Man bokar önskad kurs enligt först-till-kvarnprincip och betalar sin kurs via hemsidan med bankkort. Med det nya bokningssystemet hoppas vi kunna arbeta mer effektivt och göra verksamheten mer tillgänglig för Lommas barn och unga.

Obs! På grund av att vi under anmälan till vår- och hösttermin 2021 märkte att många föräldrar bokade upp flera kurser till sina barn har vi valt att inför hösten 2022 sätta in en spärr den första anmälningsveckan som gör att det barn som redan har en instrument-kurs bokad inte kan boka ytterligare en. Detta görs för att ge fler barn möjlighet att delta i vår verksamhet. Två eller fler instrumentkurser per barn erbjuds alltså endast i mån av plats. Denna spärr lyfts i sommar bort 16 juni kl 07.00.

Återanmälan och nyanmälan till höstterminen 2022

2 maj publiceras alla fortsättningskurser på din föräldrasida.

9 juni kl 07.00 öppnar vi katalogen med höstens lediga platser.

Kurskatalogen

Kurskatalogen hittar du på studyalong.se/lomma Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kurskatalogen uppdateras löpande. Det kan komma lediga platser löpande fram till, och även efter, kursstart i augusti.

Gör en intresseanmälan

Om du inte hittar en ledig plats i kurskatalogen på den kurs du eller ditt barn är intresserad av kan du göra en intresseanmälan i kurskatalogen på StudyAlong. En intresseanmälan är inte en köplats utan ett sätt för oss att förstå efterfrågan för respektive ämne. Detta för att kunna planera kommande terminer på bästa sätt. Du får då också en notis när vi publicerar nya lediga platser. Intresseanmälan gäller per termin, så när en ny katalog öppnas behöver du också göra en ny intressenamälan.

Sidansvarig: Kit Armini
Senast uppdaterad: