Anmälan och återanmälan

OBS: Kulturskolan byter system!

Under december 2020 byter Kulturskolan från Speedadmin till StudyAlong. StudyAlong är en helhetstjänst där våra elever bland annat kommer få tillgång till 60 000 instruktionsvideos gjorda av kulturskolelärare i hela Sverige.
Mer information om övergången kommer löpande. Övergången har börjat med att vårnadshavare i november skapat konton i StudyAlong till befintliga elever. Speedadmin stängs ner vid årsskiftet.

Anmälan

På StudyAlong kommer Kulturskolan att publicera lediga kursplatser med dag, tid, lärare och ort specificerat. Man bokar önskad kurs enligt först-till-kvarnprincip och betalar sin kurs via hemsidan med kort eller swish. Kulturskolan i Lomma Med det nya bokningssystemet hoppas vi kunna arbeta mer effektivt och göra verksamheten mer tillgänglig för Lommas barn och unga.

Gör en intresseanmälan
Om du inte hittar en ledig plats på den kurs du eller ditt barn är intresserad av kan du göra en intresseanmälan. En intresseanmälan är inte en köplats utan ett sätt för oss att förstå efterfrågan för respektive ämne. Detta för att kunna planera kommande terminer på bästa sätt. Du får då också en notis när vi publicerar nya lediga platser.

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Kit Armini
Senast uppdaterad: 2020-11-25