Arbetsgivarintyg, tjänstgöringsintyg

Du som medarbetare eller tidigare medarbetare i Lomma kommun kan begära ut arbetsgivarintyg och tjänstgöringsintyg av oss. Detta görs via ett formulär som du kommer åt via en länk på den här sidan. Vi hanterar din begäran så snart som möjligt och som längst inom 14 dagar från din begäran.

Arbetsgivarintyg

Du behöver ett arbetsgivarintyg när du söker arbetslöshetsersättning hos A-kassa. Intyget utfärdas oftast för ett år tillbaka i tiden men ibland behövs intyg för längre tid tillbaka. Arbetsgivarintyget innehåller bland annat information om anställningsform, titel, lön, arbetad tid, frånvaro och varför din anställning har upphört.

Arbetsgivarintyg för arbetade timmar och frånvaro gällande innevarande månad kan inte utfärdas förrän i slutet av samma månad.

I samband med att du begär ett arbetsgivarintyg samtycker du till att vi skickar dina personuppgifter till arbetgivarintyg.nu. När ditt arbetsgivarintyg är klart får du ett mejl/sms från arbetsgivarintyg.nu.

Tjänstgöringsintyg

Ett tjänstgöringsintyg visar hela din anställning i Lomma kommun och behövs vid till exempel banklån och utbildning. Intyget innehåller bland annat information om anställningsform, titel, sysselsättningsgrad och frånvaro och kan även utformas efter särskilda önskemål.

Begär ut arbetsgivarintyg eller tjänstgöringsintyg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Sofia Cederström

Senast uppdaterad: