Här visar vi aktuella arbeten
som kan påverka trafiken
på kommunens gator och vägar.

Här visas också händelser
som kan påverka
det som kommunen gör
på olika sätt.

Arbeten på gator och vägar m.m.

Vägarbete

Här visas aktuella arbeten som kan påverka framkomligheten på kommunens gator och vägar samt händelser som på annat sätt kan påverka kommunens service.

För mer information kan du läs om planerade asfaltsarbeten här. Läs även på Trafikverket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och VA SYD Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. respektive hemsidor om projekt som kan påverka trafiken och framkomligheten i Lomma kommun.

Hjälp oss att bistå er med en god service. Ser du en överfull papperskorg eller upptäcker fel på till exempel gator, lekplatser, vattenledningar eller dylikt? Tveka då inte att göra en felanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. till oss så att vi kan åtgärda problemet så snabbt som möjligt.

Pågående vägarbeten

Servicemeddelanden


  • Begränsad framkomlighet på Lumabyvägen 16/5-1/7
    Med anledning av nyanslutning till vattenstation är framkomligheten på Lumabyvägen begränsad då delar av vägen är avstängd under perioden 15 maj till 1 juli. Vänligen följ orange skyltning för omledning.

  • Begränsad framkomlighet i vändzonen vid Långa bryggan
    Med anledning av byggntion av ny brygga intill Långa bryggan i Bjärred är framkomligheten i vändzonen nere vid stranden på Parkallén begränsad.

  • Lommavägen i Hjärup
    I slutet av april stängs Lommavägen i Hjärup på grund av fyrspårsutbyggnaden, vilket kan påverka trafiken till och från Lomma.
  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Eva Jansson

Senast uppdaterad: