Aktiviteter för mellanstadiet på fritidsgården Stationen i Bjärred.

Öppen verksamhet för mellanstadiet

Stationen 2.0 har både Fritidsklubb och öppen verksamhet för mellanstadiet.

Fritidsklubb

Fritidsklubben är en inskriven verksamhet. Det betyder att man beviljas plats på fritidsklubben ett år i taget med förtur för yngre elever. Verksamheten är avgiftsbelagd enligt gällande barnomsorgstaxa. Eftersom barnen är inskrivna väntar personalen på att barnen ska komma och kontaktar vårdnadshavare om hen inte dyker upp.

Öppen verksamhet för mellanstadiet

Stationens öppna verksamhet, innebär att du är välkommen till oss för att delta i våra aktiviteter eller göra något på egen hand, utan kostnad. Barn som går på öppna klubben kommer och går som de vill.

Mellanmål

Vi serverar mellanmål varje dag klockan 15.00. Som besökare på öppna verksamheten betalar man för sitt mellanmål. För 10 kr får man "dagens mellanmål", till exempel yoghurt och flingor, smörgås, varma mackor. Man kan köpa ett mellanmålskort, som gäller 10 gånger, för 90 kr. Vi erbjuder att ta hand om kortet här, så att det finns här när det behövs.

Barn med allergi? Kontakta oss!

Öppettider för mellanstadiet

Måndag - Fredag: 14-18.

På loven skiljer sig öppettiderna åt för Fritidsklubben och den öppna verksamheten.

Lovtider för Fritidsklubben är klockan 08-18 och för den öppna verksamheten klockan 12-16. Under sommarlovet och jullovet är den öppna verksamheten stängd.

Har ni ytterligare omsorgsbehov på loven finns det möjlighet att söka plats som lovbarn via självservice.

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Stefan Hansson
Senast uppdaterad: 2020-03-09