Fritidsgårdar

Fritidsgårdarna har öppnat upp sina lokaler för verksamhet med start den 1 juni. Samhället håller på att öppna upp lite i taget och nu öppnar vi lokalerna på ett så tryggt och säkert sätt som vi kan.

Det får vara max 20 ungdomar i våra lokaler samtidigt. Samma siffra gäller för både Centralen och Stationen 2.0. Besökarna uppmanas att hålla avstånd och det finns även ett maxantal kring hur många som får vara samtidigt i de olika rummen. Fritidsgårdarna har öppet de ordinarie öppettider och ungdomarna kan ta del av det vanliga utbudet av aktiviteter.

Ordinarie öppettider hittar du på lomma.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Detta gäller till det kommer nya rekommendationer.

I Lomma kommun finns två fritidsgårdar, Centralen i Lomma och Stationen 2.0 i Bjärred. Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter och som besökare har du alltid möjlighet att påverka utbudet. Vill du prova någon särskild aktivitet så kan våra fritidsledare guida dig.

Fritidsgårdarna är har kvällsverksamhet för unga mellan 13 och 17 år. På eftermiddagarna är det öppen verksamhet för mellanstadiet (10-12 år) i samma lokaler.

På fritidsgårdarna råder nolltolerans mot alkohol och droger och alla former av kränkande behandling. Hos oss ska alla känna sig trygga och sedda.

Fritidsgårdarna vill erbjuda ungdomar en meningsfull, rolig och trivsam fritid. Här kan du ta en fika, se på film, spela kort eller hänga med kompisarna. Du kan vara med och påverka verksamheten. Personalen försöker ta till vara ungdomarnas kreativitet och hjälpa till att förverkliga idéer. Du kan också utveckla, vara med och arrangera olika aktiviteter: turneringar, tävlingar, kurser, utflykter m.m.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Pia Alexius
Senast uppdaterad: