Fritidsgård Centralen

Våra fritidsgårdar - Centralen och Stationen 2.0 - har stängt fredags- och lördagskvällar tillsvidare p.g.a. Coronapandemin.

På vardagskvällar har vi nu endast en digital mötesplats via discord där ni kan vara med på olika aktiviteter.

Centralen, byggnad i gult tegel med stora glaspartier

Välkommen till Centralen, fritidsgården i Lomma! Vi vänder oss till ungdomar från åk 7 till dagen man fyller 18 år. Vi som jobbar här är fritidsassistenter och finns här för att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungdomars aktiva engagemang och ansvarstagande.

Här på Lomma fritidsgård försöker vi ta tillvara på ungdomarnas kreativitet och nyfikenhet. Här finns en arena där de kan förverkliga idéer, projekt och spontana aktiviteter. Genom Dreamcatcher kan ungdomar få coachning och söka pengar för genomförandet. Vårt arbete och hur vi ser på ungdomar och deras potential grundar sig mycket i det som Kekslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster står för och som vi använder oss av för att säkra kvalitet och utveckling i vår verksamhet. Keks är ett nätverk för fritidsgårdar i Sverige och står för kvalitet och kompetens i samverkan.

Ordinarie öppettider

  • Måndag, tisdag och torsdag kl. 18.00-21.30
  • Fredag kl. 19.00-24.00
  • Lördag kl. 19.00-24.00

Kontakt

Centralen finns på Snapchat och Instagramlänk till annan webbplats (@centralenlomma)

Pia Alexius
Områdeschef
040-641 18 42

Adress

Ringvägen 11 b, Lomma

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Pia Alexius
Senast uppdaterad: