Löddesnässkolan

Löddesnässkolan entré

Välkommen! Löddesnässkolan ligger inbäddade i ett lugnt och lummigt villaområde i Bjärred med närhet till havet, det fridlysta området Gyllins ängar och naturbasen Domedejla. Skolan består av förskoleklass till årskurs sex.

Vår verksamhetsidé

Vi arbetar medvetet med att vara en hälsofrämjande skola för alla som skapar grund för livslångt lärande. Skolan kännetecknas av en kreativ och trygg miljö som genomsyras av delaktighet, omtanke och framtidstro. Skolans klasser har utökad tid för idrott och hälsa. Vi är övningsskola och utbildar framtidens lärare och fritidspedagoger. Den fina skolgården med multiplanen inbjuder barnen/ungdomarna till rörelse även på fritiden. Vi har en välfungerande fadderverksamhet.

Idag är vi cirka 330 elever

Skolan och skolgården

Vår skolgård med närhet till park och stora grönytor stimulerar till lek och rörelse. På området har det tidigare funnits tulpanodlingar. Elevernas inflytande i verksamheten symboliseras därför av Lök (tanke; idé och förslag), Knopp (ord; idé och förslag bearbetas) och Tulpan (handling; idé och förslag verkställs).

Elevens skolgång

  • Till Löddesnässkolan är du välkommen från det att du ska börja i förskoleklass.
  • Du går här till årskurs sex.
  • Därefter fortsätter din skolgång på Rutsborgskolan.

Adress

Apotekarevägen 21, 237 32 Bjärred

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Daniel Alvén

Senast uppdaterad: