Vi har ordnat kulturfest tre gånger.

Senast i juni 2023.

Nästa kulturfest blir den 14 september.

Den här gången är den i Bjärred.

Nästa år kommer den att ordnas i Lomma.

Kulturfesten

Lomma kommun har vid tre tillfällen arrangerat en kulturfest. Förra året var arrangemanget i juni med evenemang både i Lomma och Bjärred.

Nu har vi slipat på konceptet och landat i att bästa tidpunkt för arrangemanget är i september. Årets kulturfest blir därför lördagen den 14 september.

Nytt blir också att vi centrerar festivalområdet till en av kommunens huvudorter i taget. I år kommer kulturfesten att vara i Bjärred. Nästa år är det Lommas tur. Kulturfesten kommer dock fortsätta att vara hela kommunens kulturfest och föreningar från hela kommunen är välkomna att vara med på kulturfesten varje år.

Mer information om årets kulturfest kommer när programmet börjar ta form.

Kulturfesten är ett samarrangemang mellan kommunen, vårt lokala kulturliv och våra kulturföreningar för att under en dag skapa möten mellan invånarna med kulturen i fokus.

Senaste kulturfesten

Kulturfesten arrangerades senast lördagen den 17 juni 2023. Festen arrangerades både i Bjärred och Lomma. I Bjärred var nya Bjärreds torg huvudscen och i Lomma var Amfiteatern festivalområde.

Kulturfesten 2023 hade ett fullspäckat program med besök av kända artister som Kiana och Samira Manners, dansföreställning med Skånes dansteater och lokala kändisar som Bjärreds swingband och Dragspelsorkestern i Lomma.

Ta gärna del av senaste kulturfestens program digitalt Pdf, 4 MB..

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Moa Briem
Senast uppdaterad: