Om webbplatsen

Det här är Lomma kommuns officiella webbplats. Här finns information om de tjänster och den service som kommunen erbjuder.

Vi tror att du som besöker lomma.se vill ta reda på något. Du kanske vill hitta kontaktinformation, lämna synpunkter eller se läsårstider för grundskolan. Vårt mål är att du snabbt ska hitta den information du behöver oavsett om du använder en dator, surfplatta eller mobiltelefon.

Hitta på webbplatsen

För att hitta det du söker navigerar du med hjälp av våra sju ämnesområden i sidhuvudet och på vänstersidan. Du hittar även fem ikoner/snabblänkar till populära sidor direkt under bildspelet på startsidan. Längst ner på sidan finns länkar till webbplatskarta och en A-Ö-lista som ger dig överblick av vad webbplatsen innehåller. Längst upp på sidan har du en sökruta om du istället vill söka på webbplatsen.

Textstorlek

Du kan ändra textstorlek på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. I de flesta webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten och snurra hjulet på din datormus. Du kan också ändra genom att använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller -. På en Mac använder du cmd-tangenten tillsammans med + eller -.

Lyssna

På denna webbplats finns lyssnafunktionen Talande webb. Klicka på länken Lyssna i webbplatsens sidhuvud så aktiverar du Talande webb. Denna funktion "läser upp" sidornas text och markerar den text som läses upp.

Lättläst

Vi har valt ut en del
av allt som står på hemsidan
och skrivit det
på lättläst svenska.

På de sidor
som har lättläst svenska
finns ovanför texten
en knapp: Lättläst
Klicka på den.

Synpunkter på webbplatsen

Gäller dina synpunkter informationen på en sida, hör av dig till kontaktpersonen/sidansvarig på sidan eller till vårt Kontaktcenter.

Har du synpunkter eller förslag på hur vi förbättrar webbplatsen? Hör av dig antingen via Lämna synpunkter eller skicka e-post till webmaster@lomma.se

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Max Borrero
Senast uppdaterad: