Datum: | Nyheter: Omsorg & hjälp, Övergripande

Biståndshandläggare inför telefontid från och med 1 mars

Kvinna som talar i telefon

Den 1 mars 2024 inför biståndshandläggarna telefontid. Syftet med telefontiden är att ha en god och strukturerad tillgänglighet för kommuninvånare och anhöriga.

För att ansöka om stöd och hjälp enligt socialtjänstlagen för en person som är äldre eller funktionshindrad, behöver du ta kontakt med kommunens biståndshandläggare. Detta görs via telefon eller genom att skicka in en ansökningsblankett Länk till annan webbplats. via post.

Biståndshandläggarna inför från och med den 1 mars 2024 telefontid under helgfria måndagar till fredagar, i syfte att ha en god och strukturerad tillgänglighet för kommuninvånare och anhöriga.

Hur fungerar det?

För att komma i kontakt med biståndshandläggare, ringer du till kommunens kontaktcenter på tel: 040-641 10 00. De kopplar under telefontiden, måndag till fredag kl. 08:45-09:45, vidare till biståndshandläggare i tjänst.

Biståndshandläggarna är indelade efter gatuadresser, ha därför gatuadressen redo när du ringer så vi kan hänvisa dig till rätt handläggare. Om du ringer utanför telefontiden kommer du i första hand uppmanas att försöka igen nästkommande dag under telefontiden. Bedömer kontaktcenter att en kommuninvånare behöver bli uppringd inom tre arbetsdagar, har kontaktcenter möjlighet att skicka ett meddelande till biståndshandläggarna.

Telefontid

Helgfri måndag till fredag kl. 08:45-09:45.

Telefon: 040-641 10 00

Postadress

Lomma kommun
Myndighetsenheten HVO/Biståndshandläggare
234 81 Lomma

Använd denna blankett när du ansöker: Ansökan om insatser enligt socialtjänstlagen.pdf Pdf, 1.1 MB.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Viktoria Nyman

Navigera vidare

Arkiv