Datum: | Nyheter: Uppleva & göra, Bygga bo & miljö, Övergripande

Nytt digitalt kösystem för kolonilotter

Lomma kommun inför nu ett nytt digitalt kösystem för kolonilotterna vid Närdala koloniområde. Du som redan står i kö behåller din köplats men hanterar den framöver via det digitala kösystemet.

För att ställa dig i kö till en kolonilott behöver du vara folkbokförd i Lomma kommun, ha fyllt 18 år, en e-postadress och bank-ID. Om du redan har en lott men vill byta till en annan, kan du ställa dig i kö för att byta lott. Ditt nuvarande avtal behöver i så fall sägas upp innan du kan teckna avtal på en ny lott. Du kan däremot inte ställa dig i kö för att skaffa en lott utöver den du redan har.

Närdala koloniområde

Det finns 47 stycken kolonilotter vid Närdala. Årshyran för en kolonilott är cirka 1200 kronor inklusive vatten. Lotterna är ungefär 100 kvadratmeter i storlek.

Syftet med koloniträdgårdar är främst att ge människor möjlighet till trädgårdsodling även om de inte äger en egen trädgård.

Du hittar mer information och kan ställa dig i kö på på sidan Kö för kolonilott Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Urban Linse

Navigera vidare

Arkiv