Datum: | Nyheter: Uppleva & göra, Bygga bo & miljö

Kartportal för digitala kartor

Kartportal

Lomma kommun har en ny kartportal för digitala kartor! Portalen är en samlingssida för kommunens digitala kartor som ska underlätta för dig som användare att hitta den karta och information du söker efter.

Portalen når du via vår startsida på lomma.se, längst ner på sidan under kartor eller genom att klicka här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Olika kartor i kartportalen

För ett tag sedan publicerades Lomma kommuns nya kommunkarta. Den hittar du nu i kartportalen tillsammans med många andra kartor. Bland kartorna finns en app där du kan jämföra historiska och aktuella flygbilder samt en ny 3D-karta över kommunen som är under utveckling. Det finns även kartor som visar var du hittar grillplatser, lekplatser och offentliga toaletter och mycket mer runt om i kommunen.

Kartportalen utvecklas ständigt

Allt eftersom kommer portalen att fyllas på med fler kartor så kika in då och då för att kolla vad som har hänt sedan sist. Saknar du någon karta? Vi tar gärna emot förslag på nya kartor! Bara hör av dig till kart-, mät- och GIS-enheten via kmg@lomma.se.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Fredrik Fredén

Navigera vidare

Arkiv