Vi inom LSS söker sommarvikarier som vill göra skillnad!

Arbetsplatsbeskrivning

Är du nyfiken på hur det är att arbeta på gruppbostad/servicebostad eller Daglig verksamhet för vuxna, eller korttidsvistelse eller korttidstillsyn för barn och unga som sommarvikarie?

Är du den som vill anta utmaningen och arbeta på en arbetsplats där vi sätter individens behov i centrum och där delaktighet och självbestämmande genomsyrar hela verksamheten? Vill du genom ditt engagemang, vilja och glädje vara en av de som kommer att stödja våra brukare under sommaren? Har du ett stort intresse för att arbeta med människor, få stötta och hjälpa i vardagen?

Då är du välkommen att söka som sommarvikarie hos oss i Lomma Kommuns avdelningen för funktionsstöd.

Vi inom avdelningen för funktionsstöd i Lomma Kommun arbetar utifrån varje individs behov och använder oss utav beprövade arbetssätt och metoder inom våra LSS verksamheter. Vi erbjuder dig en gedigen introduktion, tydliga rutiner samt de verktyg du behöver för ditt arbete. Du ger oss ditt engagemang, din tid och viljan att hjälpa andra människor! Det kommer vara tufft, men du kommer att ha roligt och lära för livet!

Våra arbetsplatser genomsyras av glädje, engagemang och ett ständigt sökande efter bättre metoder för att tillförsäkra våra brukare goda levnadsvillkor.

Du kommer att få möjligheten att arbeta med såväl barn och unga som vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning, autism eller förvärvad hjärnskada.

Arbetsbeskrivning

På en grupp och servicebostad erbjuder vi stöd åt vuxna som har behov av tillsyn och omvårdnad. Gruppbostaden består av ett mindre antal lägenheter som är samlade kring gemensamma utrymmen. Personalen täcker brukarens hela stödbehov inklusive fritids- och kulturella intressen. Servicebostaden är utformad så att lägenheterna ej är i direktanslutning till gemensamma utrymmen och de boendes behov är mindre än för de som bor i en gruppbostad.

På daglig verksamhet ger vi stöd åt vuxna att få en meningsfull sysselsättning, en plats där brukare går för att arbeta. Denna verksamhet är öppen vardagar under dagtid.

På korttidstillsyn och korttidsvistelse kommer barn och unga för att få möjlighet till miljöombyte och rekreation och för att ge anhöriga avlastning. Vi har barn och ungdomar som är där på dagtid men även de som sover över. Verksamheten är öppen dag, kväll och natt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fyllt 18 år, som kan arbeta under hela eller en stor del av sommaren, och har gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har läst omvårdnadsprogrammet, fritidsprogrammet eller barn och unga.

Du måste ha datorvana och kunna uttrycka på svenska i både tal och skrift.

Har du B-körkort är det meriterande.

Vi erbjuder flera heltidstjänster med schemalagda rader. Arbetstider varierar beroende på placering. Dag, kväll, natt, helg och jourtjänstgöring.

Anställningens omfattning

Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: 8-2024

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Anställning

Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontakt

Ernesto Cespedes Cortes, Enhetschef

0733-41 12 92

Emelie Tu, Enhetschef

073–3411503

Martina Johansson, Enhetschef

070-941 30 84

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret för anställning.

Vi tillämpar löpande urval.

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Sofia Cederström
Senast uppdaterad: