Nu söker Lomma kommun dig som är leg sjuksköterska samt sjuksköterskestudenter

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang.

En av våra sjuksköterskor har gått i pension och vi söker nu därför en ersättare. Vi söker även dig som studerar till sjuksköterska och vill ha en timanställning framförallt under sommarhalvåret men även under resten av året.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/distriktssköterska och som vill vara en del av våra multiprofessionella team inom hemsjukvården inom Lomma kommun. Du kommer att ha din placering inom hemsjukvården/Säbo i Bjärred och Lomma.

Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder ett självständigt arbete med utvecklingsmöjligheter där du får möjlighet att öka din kompetens. Du är samtidigt med och utvecklar en äldrevård vi alla känner stolthet över.

För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats. Vi söker dig som drivs av utmaningar, inte räds förändringar och vill vara med och utveckla verksamheten och bidra med utveckling av våra multiprofessionella team.

Som sjuksköterska i Lomma kommuns socialförvaltning erbjuder vid dig ett arbete präglat av hög kvalitet, arbetsglädje och gott bemötande. Du har möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad. Helgtjänstgöring ingår.

Vi söker:

- Sjuksköterska/distriktssjuksköterska för tjänstgöring dagtid men det kan även vara kvällspass

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distrikts- eller sjuksköterska som har ett genuint intresse för människor.

- Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

- Du har förmåga att se helheten, har god samarbets- och kommunikationsförmåga, samt är självständig och har ett stort mått av flexibilitet.

- Du har förmåga att planera och strukturera ditt arbete

- Du vill bidra till att utveckla verksamheten

- Du brinner för att ge våra äldre omvårdnad, trygghet och stöd

- Du tar ett stort eget ansvar

- Du har goda språkkunskaper i svenska.

- B körkort krävs.

- Tidigare erfarenhet inom kommunal hälsosjukvård är meriterande.

Stämmer detta in på dig?

Välkommen med din ansökan redan i dag!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval.

Anställningens omfattning

Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: 26-2024

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Anställning

Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontakt

Pia Månsson Zander, Enhetschef

0733-41 16 73

Vårdförbundet

040-641 12 45

Övrigt

Som medarbetare i Lomma kommun erbjuds du friskvårdsbidrag. Att kombinera arbete med föräldraskap är en självklarhet för oss.

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Sofia Cederström
Senast uppdaterad: