Datum: | Nyheter: Utbildning & barnomsorg

Föräldrar välkomna att besöka våra skolmatsalar

Stekpanna med stekta grönsaker i förgrunden med kökspersonal i bakgrunden som rör i en gryta.

Under Klimatveckan i höstas tog över 500 föräldrar chansen att äta skolmat ihop med sina barn. Enkätsvaren visade att de allra flesta var nöjda eller mycket nöjda med maten. Nu hälsar vi föräldrar välkomna att vid ett tillfälle när som helst under terminen besöka skolmatsalen tillsammans med ert barn.

Föräldrarna svarade i samband med besöket i höstas i skolmatsalen på en enkät. Resultaten i enkäten talar sitt tydliga språk. 99 procent betygsatte måltiden som ”mycket bra” eller ”bra” och 98 procent uppgav att deras barn delade deras positiva åsikt.

Besök oss gärna

Även denna höst kommer vi att anordna en Klimatvecka i vecka 43. Men i år kommer vi inte att bjuda in vårdnadshavare, eftersom responsen blev överväldigande förra gången.

Vi vill i stället påminna alla föräldrar att ni när som helst under terminen är varmt välkomna att vid ett tillfälle besöka skolmatsalen tillsammans med ert barn. Detta är ett utmärkt tillfälle att interagera med vår fantastiska personal, smaka på maten och delta i vår enkät.

Vi har numera en digital enkät och QR-koden till denna finns uppsatt i våra matsalar. Fråga gärna personalen på plats om ni inte hittar den.

Vi ser fram emot besök av er vårdnadshavare och är övertygade om att måltiderna kommer att uppskattas med den omsorg vi tillagar maten för era barn. Kvalitet och tillfredsställelse är våra ledstjärnor och vi är stolta över vår måltidsverksamhet. Varmt välkomna, säger måltidschef Elin Rigo.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Elin Rigo

Navigera vidare

Arkiv