Rådgivning och stöd

Vi stöttar dig som är ny som företagare eller etablerad sedan flera år. För att bistå er i ert företagande arbetar vi med företagandefrågor i alla faser av företagande; nystartare och etablerad företagare.

Tillsammans med samarbetspartners arbetar vi med och driver många av de frågor som är viktiga för att vardagen som företagare ska bli effektiv. Markförvärv, lov och tillstånd, tillgång på lokaler, kontaktnät och tillfällen att träffa andra företagare, tjänstemän och kommunala politiker, med mera.

Starta eget

Det finns flera aktörer som hjälper nyföretagaren i uppstart.

Nyföretagarcentrum Öresund Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder löpande rådgivning i Lomma kommun. De erbjuder också rådgivning på både arabiska och persiska och dessutom on-line rådgivning.

Det finns också Nyföretagarcenter Syd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som har experter både inom såväl nyföretagare som etablerade företagare.

Det finns flera nätbaserade sidor om du föredrar att själv ta reda på information.

Nyföretagarrådgivning på olika språk

För entreprenörer med utländsk bakgrund finns IFS för personlig rådgivning och praktiskt stöd. Den första kontakten kan du få på ditt eget språk.

Tillväxtfas

Vill du växa men saknar verktygen för hur? Connect Sverige Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arbetar med entreprenörer och företag i tillväxt. Organisationen har ett nätverk med entreprenörer, företagsledare och privata investerare och flera företag och organisationer som resurs.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Susanne Hallberg
Senast uppdaterad: