Datum: | Nyheter: Omsorg & hjälp, Äldreomsorg

Tyck till om äldreomsorgen!

Närbild på en hand som håller i en penna som fyller i en enkät

I mitten av mars 2024 skickar Socialstyrelsen ut undersökningen ”Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?” till dig som är 65 år eller äldre och som är beviljad hemtjänst eller särskilt boende.

Vi är glada om du som får enkäten tar dig tid att svara på enkäten per post eller via internet. Din åsikt är viktig för oss! Vi vill veta både vad du är nöjd med och vad vi kan göra bättre. Det är frivilligt att besvara undersökningen, men ju fler som besvarar undersökningen desto mer tillförlitligt blir resultatet.

Ta gärna hjälp av en anhörig, närstående eller god man om du tycker det är svårt att besvara enkäten själv. Tänk dock på att det är dina åsikter som enkäten efterfrågar, inte din närståendes eller anhöriges.

Enkäten kan besvaras per post eller digitalt via internet. På internet kan frågorna även besvaras på engelska, arabiska, finska, meänkieli och samiska.

Du kan besvara frågorna till den 26 maj. Resultatet publiceras preliminärt på socialstyrelsen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i början av oktober 2024.

Tack för att du deltar!

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Magnus Ydmark

Navigera vidare

Arkiv