Datum: | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Omsorg & hjälp, Uppleva & göra

Trygghetscirkeln erbjuder stöd för föräldrar med barn 3-12 år anmälan öppen för våren

Glad flicka vid lekplats med pappa

Hur kan du som förälder uppmärksamma och möta ditt barns behov på ett sätt som leder till trygghet? Genom Trygghetscirkeln får du hjälp att utveckla ditt föräldraskap genom självreflektion. Nu kan du anmäla dig till höstens träffar!

Kanske har du som förälder ett barn, som ofta kan agera argt och vara utåtagerande? Eller så har du kanske ett barn som inte riktigt vill eller vågar lämna din trygga famn för att gå ut och utforska världen runtomkring?

Som förälder kan det vara svårt att veta hur man kan bemöta och hjälpa sitt barn i dessa stunder, vilket kan leda till bråk och konflikter i familjen.

Genom Trygghetscirkelns föräldraskapsprogram erbjuder vi teoretiska kunskaper om barns känslomässiga behov, blandat med praktiska verktyg och reflekterande samtal och övningar. Detta ska ge dig som förälder stöd i att kunna uppmärksamma och möta ditt barns behov på ett sätt som leder till trygghet.

Åtta tillfällen under våren-24

Tid: Vi träffas vid åtta tillfällen, tisdagar kl. 16.00-18.00 med start den 27 februari. Sista tillfället är 23 april, uppehåll för påsklov 19 mars.

Plats: Esplanaden 15 C, Öppenvården, Lomma

Kursen är kostnadsfri. Vi bjuder på kaffe och frukt.

Anmälan

Välkommen att anmäla dig via formuläret på Trygghetscirkeln, senast den 17 februari. Ange namn och kontaktuppgifter, samt ditt barn/dina barns ålder. Max antal 10 stycken kursdeltagare

Välkommen!

Gruppledarna Sara Hedblom och Heléne Frykander stående utomhus, med ett brunt träd i bakgrunden.

Gruppledarna Sara Hedblom och Heléne Frykander.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Camilla Levison

Navigera vidare

Arkiv