Datum: | Nyheter: Övergripande

Den 4 december flyttar Kontaktcenter

Lomma stationshus, röd tegelbyggnad med svart tak. Blå himmel i bakgrunden

Från och med måndag den 4 december hittar du kommunens Kontaktcenter i stationshuset i Lomma på Järnvägsgatan 7. Varmt välkommen!

Kontaktcenter kommer att fungera precis som tidigare. Våra kommunvägledare svarar på era vanligaste frågor om vår verksamhet och hänvisar vidare till rätt tjänsteperson när det behövs.

Under premiärveckan kommer vi att bjuda våra besökare på cider, frukt, pepparkakor och godis. Det kommer även att finnas en liten tipsrunda där ni kan tävla om kommungåvor. Information om vem som vunnit tipsrundan kommer här på lomma.se veckan efter.

Öppettider

Kontaktcenter kommer även att ha samma öppettider i stationshuset som idag:

  • Måndag, onsdag, torsdag kl. 07.45–16.30
  • Tisdag kl. 07.45–17.00
  • Fredag kl. 07.45–15.00

Som vanligt når du oss också alltid via 040-641 10 00 och info@lomma.se.

Ny besöksadress är Järnvägsgatan 7, Lomma.

Polisen i Lomma flyttar ut 5 december

Även Polisens reception flyttar, efter den 5 december. Närvaron av poliser i Lomma kommun påverkas inte. Även fortsatt kommer du att kunna få hjälp med att lämna in hittegods och handlingar till Kontaktcenter.

För anmälan, se polisen.se Länk till annan webbplats. eller ring 114 14. Är det en nödsituation, ring 112.

Varför flyttar vi?

Vi bygger ett nytt kvarter med nytt kommunhus och en gymnasieskola där dagens kommunhus står. Här skapar vi ett stråk genom centrala Lomma från tågstationen ner till hamnen och som bidrar till tätortens utveckling.

Detaljplaneprocessen väntas vara färdig 2023. Därefter påbörjas en byggtid med projektering, rivning och byggnation av det nya kvarteret. Om allt går enligt planerna kommer kvarteret att vara klart under 2027.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Susanne Hallberg

Navigera vidare

Arkiv