Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Inspirerande digitalt samtal om klimatpsykologi

Digitalt samtal

Välkommen till ett inspirerande och tankeväckande samtal om klimatpsykologi och vad vi kan lära oss av energi- och klimatkrisen den 7 november kl. 18:00. Medverkar gör psykologen Frida Hylander och Lomma kommuns energi-och klimatrådgivare.

Samtalet tar upp frågor och tankar kring:

  • Vad påverkar människors beteende? Utforska de psykologiska faktorer som driver våra handlingar när det gäller energi och klimat.
  • Vad är egentligen ett gott liv? Få perspektiv på hur vår syn på livskvalitet och konsumtion kan anpassas för en mer hållbar framtid.
  • Psykologiska tankfällor på vägen till hållbarhet. Upptäck de vanliga misstag och fallgropar som kan uppstå när vi strävar efter att skapa ett hållbart samhälle.

När?

Datum: 7 november

Tid: kl. 18.00 – 18.45

Plats: Gratis webbinarie via Teams i din dator, mobil eller tablet.

Länk: Länk till webbinariet hittar du här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Logga gärna in strax innan mötet startar.

Skicka in frågor i förväg:

Vi har inte möjlighet att ta emot frågor under sändningen så skicka gärna in dina funderingar i förväg till energirad@lund.se

Om energi- och klimatrådgivning:

Den kommunala energi- och klimatrådgivningen finns i hela landet och finansieras med stöd av Energimyndigheten. Den erbjuder kostnadsfri och oberoende rådgivning till hushåll, bostadsrättsföreningar och små och medelstora företag. Detta webbinarium arrangeras av rådgivarna i Kävlinge, Lomma, Lund, Staffanstorp och Svedala.

Om Frida Hylander:

Frida är legitimerad psykolog och har bred erfarenhet av att hålla föreläsningar och workshops om klimatpsykologi, klimatångest och hur vi kan arbeta mot storskalig förändring i klimatarbetet.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mattias Persson

Navigera vidare

Arkiv