Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö, Kommun & politik, Övergripande

Polisen i Lomma flyttar ut 5 december

Polisenblem

Den 4 december flyttar Lomma kommuns kontaktcenter till stationshuset vid Lomma station. I samband med detta flyttar även polisen ut. Den 5 december är sista dagen polisreceptionen håller öppet i kommunhuset i Lomma.

När kommunen flyttar ut från nuvarande kommunhus gör polisen detsamma. Den 5 december är sista dagen polisen håller öppet i sin polisreception på Hamngatan 3, där det en dag i veckan gått att uträtta enklare polisiära serviceärenden. Många av dessa ärende har det även gått att få hjälp med i Lomma kommuns kontaktcenter. Så kommer det att fortsätta vara.

I Lomma kommuns kontaktcenter kan du få hjälp med:

  • att lämna in hittegods
  • få tillgång till blanketter och informationsmaterial
  • lämna in handlingar för vidare befordran till polisen
  • få svar på vissa enklare frågor, hjälp med hänvisning osv.

Lika stor närvaro

Närvaron av poliser i Lomma kommun påverkas inte av polisreceptionens upphörande. De poliser som kör på larm utgår sedan en lång tid tillbaka från andra polisstationer och styrs dit de behövs. De områdespoliser som jobbar mer brottsförebyggande, verkar över ytan i hela lokalpolisområdet. Lommas kommunpolis kommer att ha tillgång till en lokal i anslutning till kommunens kontaktcenter.

Polisstationer

De invånare som vill besöka en polisreception personligen, hälsas välkomna till närliggande polisstationer, till exempel i Kävlinge, Lund, Staffanstorp eller Malmö.

Adresser och öppettider hittar du på polisen.se, under Polisstationer | Polismyndigheten (polisen.se) Länk till annan webbplats.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Anders Åkesson

Navigera vidare

Arkiv