Datum: | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Uppleva & göra

Program för aktiviteter på höstlovet

Pumpor, ballonger, penslar och lerfigurer. Bilden ska symbolisera pyssel inför höstlovet.

Halloween-pyssel finns som aktivitet för flera olika åldersgrupper.

Under vecka 44 är det dags för höstlov. På lomma.se/lov finns information om gratis lovaktiviteter för lediga barn och ungdomar. Programmet startar redan fredagen den 27 oktober med Halloween-pynt på fritidsgården Stationen 2.0.

Höstlovsprogrammet innehåller evenemang som arrangeras av våra fritidsgårdar och bibliotek, samt några föreningar. Här finns aktiviteter både för barn och ungdomar och alla aktiviteter är gratis. Några av aktiviteterna har dock begränsat antal platser och kräver anmälan.

Bland evenemangen som kräver föranmälan finns:

Bland övriga evenemang finns Scary Game Night som arrangeras av Lomma Folketshusförening. Detta är på Lomma Folkets Hus både lördagen den 28 oktober (kl. 17.00-21.00) och söndagen den 29 oktober (16.00-20.00). Där blir det spelkvällar med Halloween- och spöktema. Bland annat står Nintendo Wii turneringar med Mario Bros Smash och andra gruppspel som Mario Kart på schemat.

Det finns också chans att prova på kampsport under veckan med Lomma Combat Jujutsu. Här finns flera tillfällen för olika åldrar.

Onsdagen den 1 november, kl. 09.00-14.00, är det "Stallmys på Lomma Ridklubb". Denna aktivitet riktar sig till åldern 7-13 år. Observera att denna aktivitet behöver bokas i förväg och att det förekommer en avgift på 525 kronor.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Moa Briem

Navigera vidare

Arkiv