Datum: | Nyheter: Övergripande

Kommunhuset flyttar ut

Stationshuset i Lomma

Under byggtiden av det nya kommunhuskvarteret, som förväntas vara klart 2027, flyttar kommunens verksamheter till tillfälliga lokaler. Kontaktcenter kommer du från den 4 december hitta i Lomma stationshus.

Den 4 december flyttar Lomma kommuns kontaktcenter till stationshuset vid Lomma station. Kontaktcenter ger er kommuninvånare en snabb väg in i kommunen. Våra kommunvägledare svarar på era vanligaste frågor om vår verksamhet och hänvisar vidare till rätt tjänsteperson när det behövs.

Kontaktcenter kommer att ha samma öppettider i stationshuset som idag:

  • Måndag, onsdag, torsdag kl. 07.45–16.30
  • Tisdag kl. 07.45–17.00
  • Fredag kl. 07.45–15.00

Som vanligt når du oss också alltid via 040-641 10 00 och info@lomma.se.

Varför flyttar vi?

Vi bygger ett nytt kvarter med nytt kommunhus och en gymnasieskola där dagens kommunhus står. Här skapar vi ett stråk genom centrala Lomma från tågstationen ner till hamnen och som bidrar till tätortens utveckling.

Detaljplaneprocessen väntas vara färdig i november 2023. Därefter påbörjas en byggtid med projektering, rivning och byggnation av det nya kvarteret. Om allt går enligt planerna kommer kvarteret att vara klart under 2027.

Vart flyttar vi under tiden?

Kommunens kontaktcenter flyttar till Lomma station den 4 december. Fram till dess finns vi som vanligt i kommunhuset på Hamngatan 3 i Lomma.

Under oktober-december flyttar vår administrativa personal till två olika lokaler i Alnarp och två lokaler i Lomma. I dessa lokaler finns inga bemannade receptioner. Bokade möten med våra tjänstepersoner kan dock förekomma i dessa lokaler. Information om plats och tid får du i samband med mötesinbjudan.

Kontakt med tjänstepersoner efter flytten

Undrar du över hur du ska komma i kontakt med någon av våra tjänstepersoner när vi flyttat? Kontakta vårt Kontaktcenter så hjälper de dig.

Vad kan Kontaktcenter hjälpa mig med?

Undrar du något över vår verksamhet? Då är det enklaste sättet att kontakta kontaktcenter. Våra medarbetare där svarar på allmänna frågor eller hänvisar dig vidare till rätt person som kan hjälpa dig.

Detta kan du även få hjälp med på Kontaktcenter:

  • Hämta busskort, gäller endast ungdomsbiljetter för gymnasieelever
  • Hämta och lämna taggar och nycklar till bokade lokaler
  • Hämta p-skivor, kommunkartor och cykelkartor
  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Christer Carlsson

Navigera vidare

Arkiv