Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö, Övergripande

Bli en Minimeringsmästare med Sysav!

Så klart att du är! Ta chansen att få kunskap om hur du minskar ditt klimatavtryck samtidigt som du minskar onödiga utgifter och stress. Var med i utmaningen Minimeringsmästarna. Ett roligt sätt, att bli den där miljöhjälten på riktigt.

Vill ditt hushåll ta sig an utmaningen att minska på de onödiga sakerna, utgifterna, stressen och klimattrycket? I så fall ska ni anmäla er till Minimeringsmästarna Sysav. Under nio månader blir ni coachade och inspirerade till hur man kan leva mer hållbart och hur ni kan halvera ert hushållsavfall.

Sysav söker deltagare i Lomma kommun som vill satsa lite extra på miljön genom att på olika sätt minimera sitt hushållsavfall. Alla är välkomna att söka. Utmaningen drar i gång i september men rekryteringen har redan börjat. Hela utmaningen fokuserar på vilka möjligheter som finns med hållbar livsstil, snarare än vad man inte får göra. Du kommer att bli coachad av våra duktiga instruktörer och handledare men även inspireras av varandra i de olika deltagande hushållen. Det ska vara både roligt och enkelt att minska på sitt avfall!

Läs mer och ansök senast den 11 augusti på: www.sysav.se/minimeringsmastarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mattias Persson

Navigera vidare

Arkiv