Aktiviteter på gång

Under satsningen "Min smarta väg till skolan" görs en lång rad aktiviteter på Strandskolan, som är först ut i satsningen. Nedan listar vi de aktiviteter som är på gång närmast.

Bingo med rörelse

Rörelsebingo på Strandskolan.

Eleverna på Strandskolan utmanas med ett rörelsebingo under två veckor. För varje ifylld rad på bingot får eleverna en boll att lägga i ett rör i skolans entré. Hur många rör lyckas eleverna fylla på två veckor, tro?

Elcyklar till utlåning

El-cykel som går att låna av vårdnadshavare till barn som går på Strandskolan samt anställda på skolan.

Nu finns det elcyklar till utlåning för vårdnadshavare och personal på Strandskolan. Du som är vårdnadshavare till barn på Strandskolan och du som är personal på Strandskolan kan boka och låna en elcykel under en vecka för att testa på hur det är att cykelpendla istället för att använda exempelvis bilen.

Hämtning av elcykel sker på tisdagar mellan 15:30 - 17:30, och återlämning sker senast nästkommande måndag klockan 16:00. Elcykeln hämtas och lämnas på Kommunhuset. Du får hjälp av personalen i receptionen.

Klicka här för att boka en elcykel! länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rörelsebingo

Avslutade aktiviteter

I menyn finns en sida som heter Avslutade aktiviteter. Där kan du läsa mer om vilka aktiviteter som vi genomfört i projektet Min smarta väg till skolan.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Åsa Cornander
Senast uppdaterad: 2020-05-26