Öppen förskola

Bebis kollar nyfiket in i kameran

Öppen förskola är en kostnadsfri mötesplats för barn mellan 0-5 år tillsammans med sina föräldrar. Här har du som förälder möjlighet att träffa andra föräldrar, utbyta erfarenheter och knyta kontakter.

Vår verksamhetsidé

Med stöd av pedagog gör vi olika aktiviteter som att leka, sjunga, måla, pyssla eller bara umgås. Barnen ges möjlighet att utvecklas och leka tillsammans med andra barn och vuxna. Du kan komma och gå som du vill under våra öppettider.

Öppen förskola Bjärred

Med start den 4 oktober 2022 finns Öppna förskolan i Bjärred på Äpplegårdens förskola. Varmt välkomna under tisdagar och torsdagar kl. 09.00-11.30. Här kan ni ta del av förskolans lekmiljö och umgås och det finns möjlighet att ställa frågor. Under hösten kommer vi också att få särskilda besök.

  • Den 4 oktober kommer Lena Rodman från biblioteket i Bjärred och ger tips och inspiration kring böcker och högläsning.
  • Den 15 november får Öppna förskolan besök av Felicia Flyman-Sparf från BVC, som pratar om hur är det att vara småbarnsförälder.
  • Den 6 december finns chans att ställa frågor och att få tips kring barns språk, med Malin Lindner som är logoped från Centrala barn och elevhälsan i Lomma kommun.

Äpplegårdens förskola finns på Vikingavägen 22A och 22B i Bjärred.

Fram till och med den 4 oktober är öppna förskolan i Bjärred en uteverksamhet under tisdagar och torsdagar kl. 09.00-11.30. Vi utgår från Trollets förskola.

Öppen förskola Lomma

Öppna förskolan i Lomma, belägen i Smultrongårdens lokaler Smultrongatan 1, är öppen 13.00-16.00 onsdagar samt kl 09.00-12.00 fredagar. Ev begränsningar till antalet besökare kan komma att ske vid behov.

Du når oss på 0733-41 14 65 under Öppna förskolans öppettider.

När håller vi stängt?

Vi följer skolans terminer och planeringsdagar, vilket innebär att verksamheten håller stängt vid lovdagar och fortbildning.


Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Cecilia Holst
Senast uppdaterad: