Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skapande verkstad

För barn födda 2003-2012

Vill du utveckla din skapande förmåga och din kreativitet? Kom och delta i skapande verkstad. Bara fantasin sätter gränser för vad som är möjligt. Skapande verkstad kommer ha olika tema varje dag under vecka 32. Att delta kräver ingen föranmälan, men på förmiddagspasset ska en vuxen följa med.

Måndag 6 augusti - Bygg din egen robot

Hur kan en robot se ut? Inspireras av bilder och bygg din personliga robot av det material som finns, allt ifrån träklossar till ståltråd, muttrar och mojänger.

Tisdag 7 augusti - Akvarell

Testa olika sätt att skapa abstrakta mönster med bland annat sugrör, salt och hårfön. Lär dig att spänna upp en akvarell. I den abstrakta formen kan du leta former och mönster. Det finns möjlighet att tillverka ett bokmärke.

Onsdag 8 augusti - Återvinn och skapa ett djur

Bygg något med vingar. Utifrån grenklykor, PET flaskor och gummislangar låter vi ett fantasidjur eller ett verkligt djur växa fram.

Torsdag 9 augusti - Skapa en geometrisk mobil

Vi använder sugrör eller halm för att skapa geometriska former till mobilen. Dekorera med färgglada pappersbitar, färgad ståltråd eller pärlor.

Fredag 10 augusti - Tillverka ett personligt armband

Arbeta med glasspinnar, PET flaskor eller använd textilt material som utgångspunkt för ditt armband. Dekorera med pärlor, mycket eller lite. Rita mönster, skriv och färglägg, eller använd nål och tråd.


Vinstorpsskolans bildsal, Lomma

6-10 augusti klockan 10.00-12.00 (barn födda 2009-2012)

6-10 augusti klockan 13.00-17.00 (barn födda 2008-2003)

Frågor om skapande verkstad till moa.briem@lomma.se.

 

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Moa Briem
Senast uppdaterad: 2018-04-23