Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Skapande verkstad

För barn födda 2004-2013

Vill du utveckla din skapande förmåga och din kreativitet? Kom och delta i skapande verkstad. Bara fantasin sätter gränser för vad som är möjligt. Skapande verkstad kommer ha olika tema varje dag under vecka 31. Att delta kräver ingen föranmälan, men på förmiddagspasset ska en vuxen följa med.

Måndag 29 juli - Återbruk

Vad kan du tillverka av en PET flaska? En pokémonask eller en börs? Vi klipper, klistrar och syr. Dekorera med allt ifrån pärlor, färgad ståltråd till pompoms.

Tisdag 30 juli - Akvarell

Testa olika sätt att skapa abstrakta mönster med bland annat sugrör, salt och hårfön. Lär dig att spänna upp en akvarell. I den abstrakta formen kan du leta former och mönster. Du kan välja att arbeta abstrakt eller föreställande. Det finns möjlighet att tillverka ett bokmärke.

Onsdag 31 juli - Textila material

Idag plockar vi fram garn, tyger och allt som man kan dekorera med. Det finns möjlighet att skapa ett sockdjur eller tillverka hållare till dina hörlurar. Låt fantasin flöda!

Torsdag 1 augusti - Papper

Kom och lek med papper i olika former och färger! Testa origami, pappersvikning. Tillverka en pennburk, vik sommarfjärilar eller bygg en liten skulptur som får plats i en kupol.

Fredag 2 augusti - sjö(o)djur!

Utifrån alla möjliga och omöjliga material bygger vi fantastiska sjö(o)djur! Inspireras av bilder, våra material och skapa!

Vinstorpsskolans bildsal, Lomma

29 juli- 2 augusti klockan 10.00-12.00 (barn födda 2010-2013)

29 juli- 2 augusti klockan 13.00-17.00 (barn födda 2009-2004)

Frågor om skapande verkstad till moa.briem@lomma.se.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Moa Briem
Senast uppdaterad: 2019-04-29