Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Läs i sommar!

Foto: Shutterstock.com

Sommaren för Barn & Unga erbjuder som tidigare år Sommarboken med Kick-off och sommarbokenkalas. För dig som går i sexan och uppåt finns Sommarutmaningen. Nytt för i år är Lilla Läs...

Sommarboken på biblioteken - för alla sommarlovslediga skolbarn

Låna och läs fem böcker i sommar! Varje bok skriver du eller ritar lite om i ett häfte som du hämtar på biblioteken. Lämna sedan in ditt ifyllda häfte och du får välja en ny, fin bok som present! Sommarboken pågår 13 juni-15 augusti (första dag för inlämning av häftet är 24 juni)!

Sommarboken 2019 – Kick-off!

Torsdag 13 juni kl. 12.00 Lomma bibliotek
Kom och hjälp oss att inviga årets upplaga av Sommarboken. Det blir bandklippning, häftesutdelning, fika och naturligtvis massor av boktips. Ingen anmälan behövs.

Torsdag 13 juni Bjärreds bibliotek
Hämta sommarbokenhäftet direkt efter skolavslutningen. Då har vi plockat fram massor av bra böcker och bjuder på fika!

Sommarbokenkalas!

Söndag 18 augusti kl. 13.00-14.00 Bjärreds bibliotek
Söndag 18 augusti kl. 15.00-16.30 Lomma bibliotek

Missa inte vårt skojiga kalas! Det blir fika, utlottning av hemliga vinster och en spännande överraskning. För dig som är med i Sommarboken 2019. Glöm inte att anmäl dig! 

Sommarutmaningen - för dig som ska börja sexan och uppåt

Så här gör du:

För varje bok du läser får du alltså en lott och ökar dina möjligheter till vinst. Vad du kan vinna? Presentkort på glass och fika!

Lilla Läs – läs högt tillsammans i sommar!

Läs tre böcker högt för ett barn och sedan kan ni tillsammans rita och fylla i en lapp som ni hämtat på biblioteket i Bjärred eller i Lomma och vara med i Lilla Läs. Detta är nytt för i sommar och passar för de barn som ännu inte kan läsa böcker själva. Barnens boktips kommer sedan att finnas tillgängliga i biblioteket för dig som vill ha boktips.
Lilla Läs pågår 13 juni-15 augusti.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Göran Schmitz
Senast uppdaterad: 2019-05-08