Hej Mötesplats är sändningar riktade till äldre under coronapandemin.

Hej Mötesplats!

Samordnarna Anette Alvarsson, Margareta Thulin och Birgitta Khullar filmas.

Samordnarna Anette Alvarsson, Margareta Thulin och Birgitta Khullar leder programmet.

Pandemin gör att vardagen på våra mötesplatser inte är sig lik och våra aktiviteter är inställda. När ni inte kan besöka oss kommer vi nu till er istället. Välkommen att ta del av vårt program Hej Mötesplats!

Hej Mötesplats är ett program som riktar sig till alla som normalt brukar besöka våra mötesplatser, Mötesplats Havsblick i Lomma och Mötesplats Bjärred. Varje måndag kl. 15 med start den 9 november släpper vi ett nytt avsnitt. Då får du en stund tillsammans med våra samordnare Margareta Thulin, Anette Alvarsson och Birgitta Khullar.

Lyssna och titta när de pratar om allt mellan himmel och jord eller ger sig ut på upptåg. Det kommer att bli en blandning av informativa inslag och lite underhållning. De kommer att bjuda in och intervjua personer, men också ge sig ut i kommunen och besöka olika platser.

”I dessa tider när vi, Anette, Birgitta och Margareta, inte kan träffa våra seniorer på kommunens mötesplatser, så vill vi göra något för att bryta ensamheten hos våra äldre. Ett avbrott i vardagen. Vi tänkte att då får vi på något sätt se till att komma hem till våra seniorer den digitala vägen. Alla, inte bara seniorer, är naturligtvis välkomna att ta del av det vi gör.”

Ta del av programmet

Du tar del av programmet här på lomma.se via en webbläsare i din mobil, surfplatta, dator eller smart-TV.

Programmet hittar du på mötesplatsernas sida för avsnitten:

”Vi är medvetna om att det finns de som inte har tillgång till den digital världen, men vi hoppas på barn, barnbarn eller vänner, som kan hjälpa till här. Kanske att det kan bli något att umgås kring, säger Margareta Thulin.”

Kontakt

Behöver du hjälp för att ta del av programmet? Kontakta gärna oss.

Anette Alvarsson på Mötesplats Bjärred, tel. 0733-41 15 99

Margareta Thulin på Mötesplats Havsblick, tel. 0733-41 14 49

Birgitta Khullar på Träffpunkterna i Bjärred och Lomma, tel. 0733 41 15 96

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Margareta Thulin
Senast uppdaterad: