Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Hemtjänst från 1 mars 2019

Person tar hand om en annan person

Från och med den 1 mars 2019 ska hemtjänsten gå över från Attendo till Lomma kommun som utförare. Just nu arbetar vi med att denna övergång ska bli så smidig som möjligt för alla parter.

Vård och omsorg i Lomma kommun ska präglas av kompetens och valfrihet som utförs med själ och hjärta. Och det är något vi strävar efter även i denna nya organisation för hemtjänsten i kommunen. Vi jobbar för en bättre kontinuitet av personal. Just nu har vi diskussioner medAttendosmedarbetare och samtliga kommer att erbjudas anställning i Lomma kommun. Som en del i övergången kommer vi även att se över hur biståndet relaterar till utförandet.

Vi kommer också att arbeta med kompetensutveckling för de som väljer att arbeta inom hemtjänsten i Lomma kommun. Bland annat arbetar Lomma kommun med kompetensutveckling och insatser för att förebygga ohälsa och bidra till ett mer hållbart arbetsliv. Vår värdegrund är också viktig i vårt kommande arbete. Att vara en värderingsstyrd organisation innebär att alla som arbetar i Lomma kommun är bärare av våra värderingar. Det påverkar vårt arbete, vårt engagemang och vårt bemötande, men också hur vi förhåller oss till varandra, våra medborgare och samarbetspartners. När värdegrundens tre grundvalar: öppenhet, respekt och ansvar efterlevs, har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och Lomma kommun som i förlängningen ska leda till att du som har kontakt med oss blir nöjdare.

Vi kommer att erbjuda dig som har behov av hjälp och/eller du som anhörig ett möte där vi berättar mer om övergången och där ni även har möjlighet att ställa frågor vid följande tillfällen,

16 januari 17.30-19.00 i restaurangen på Havsblick i Lomma

17 januari 17.30-19.00 i vinterträdgården på Jonasgården, Bjärred

Är du undersköterska och intresserad av att jobba inom hemtjänsten efter den 1 mars 2019? Skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss.
  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Elisabeth Friberg
Senast uppdaterad: 2019-01-09