Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Öppen mötesplats

Att äldre personer får ta del av eller medverka till olika kulturaktiviteter leder ofta till en positiv sinnesupplevelse. Att få känna sig hörd och bekräftad som den person den äldre har varit och faktiskt fortfarande är inombords. Kulturstimulans för "alla sinnen" kan medverka till att den dagen blir rikare och mer stimulerande, vilket också har effekt på det fysiska välbefinnandet. Detta erbjuder vi dig på Öppen mötesplats.

Vad är Öppen mötesplats och vem kan komma dit?

Öppen mötesplats är för dig som är äldre och bor i Lomma kommun, som känner dig ensam och isolerad och som skulle vilja träffa andra för trevliga och sociala stunder tillsammans.

På Öppen mötesplats får du, om du vill, stöd och hjälp att ta dig till andra typer av samvaro som finns i kommunen exempelvis Träffpunkt Havsblick, Träffpunkt Jonasgården, kyrkan eller någon förening.

Det är du och övriga gäster som bestämmer dagens innehåll. Vi beställer god mat och äter tillsammans.

Öppen mötesplats är till för alla äldre i hela Lomma kommun. Personalen gör besök i hemmet innan du kan komma, för att skapa en bra kontakt och ett gott förtroende. Målet är att hjälpa dig att vidga ditt sociala umgänge mer, kunna ta dig ut för egen hand och få: En meningsfull dag!

Var finns Öppen mötesplats?

Den öppna mötesplatsen finns i Lomma och i Bjärred.

Om du är nyfiken eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss via Kontaktcenter 040-641 10 00.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Ingrid Jarnebrant
Senast uppdaterad: 2017-10-24