Lokalförsörjningsstrateg/strategisk fastighetsplanerare

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsbeskrivning

Till samhällsbyggnadsförvaltningen söker vi nu en lokalförsörjningsstrateg.

Samhällsbyggnadsförvaltningen arbetar med alla frågor som rör samhällsplanering så som exempelvis stadsplanering, bygglov, miljötillsyn, projektledning av infrastrukturprojekt, mark-och exploateringsfrågor, fastighetsverksamhet m.m.

Du kommer att jobba förvaltningsövergripande och är placerad i vår fantastiska stab som stöttar hela förvaltningen och de nämnder vi rapporterar till. Staben jobbar nära förvaltningschefen och består utöver stabschefen av en strateg, en jurist, en arkivarie, en kommunikatör och administratörer. Tillsammans har vi ett positivt arbetsklimat där varje individ ges möjlighet att bidra till helhetens bästa och utveckla vår förvaltning.

Ta chansen att få vara med och utveckla och effektivisera Lommas skolor, idrottshallar, bibliotek och äldreboenden. Ditt tokfokus kommer vara att samordna och möta hela kommunens lokalbehov, helst med ett större samutnyttjande än vi har idag. Tillsammans med förvaltningarna kommer du att analysera behov, ta fram program och upphandla byggprojekt utifrån deras specifika behov och krav. Samtidigt förväntas du ha koll på helheten. Ditt arbete kommer både att vara långsiktigt strategiskt och detaljerat i specifika projekt.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker den här tjänsten är en strategisk, proaktiv, drivande och självständig person som vill bidra till samhällsutveckling. Du har erfarenhet av att arbeta med strategisk lokalförsörjning inom en större organisation eller myndighet och du har en avslutad högskoleutbildning inom området eller erfarenhet som kan bedömas likvärdigt. Du är en driven projektledare. Det kommer att vara många och intensiva kontakter över avdelnings- och förvaltningsgränser så integritet, lyhördhet och samarbetstalang är ett måste för att trivas och lyckas i uppdraget.

Din formella grundkompetens behöver vara att ha:

- erfarenhet av projektledning och lokalförsörjningsprocesser

- kunskap om lagar och förordningar som påverkar lokalfrågor

- flerårig förhandlingsvana och erfarenhet av avtalsprocesser och upphandling

- mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska språket i såväl tal som skrift

Har du även byggteknisk erfarenhet och tidigare erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Är detta du, eller känner du någon som stämmer överens med beskrivningen? Då vill vi gärna prata med dig. Urval kommer att ske löpande så avvakta inte med att skicka in din ansökan.

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 2020-59

Sista ansökningsdag: 2020-08-20

Anställning

Tillsvidareanställning

Kontakt

Katerina Katsanikou

070-142 33 93

Magnus Runesson

073 - 341 10 92

Övrigt

Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika!

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Marie Härstedt
Senast uppdaterad: 2019-12-16