Vikariat åk 2 till Bjärehovskolan i Lomma kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 24 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen.

Allt arbete bedrivs med Lommaborna i fokus.

Vår värdegrund utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Genom att leva värdegrunden har vi goda förutsättningar att känna glädje och engagemang för vårt arbete och kommunens invånare.

Välkommen till en skola där du gör skillnad och får goda möjligheter att kunna lägga kraft och fokus på elevernas lärande och deras utveckling mot målen! Hos oss är trivselfaktorn hög och personalomsättningen låg. Bjärehovskolan ligger i Bjärred. Skolan är en F-9 skola Bjärehovskolan och sedan flera år tillbaka övningsskola med koppling till Malmö Universitet. Vi är också mottagningsskola för nyanlända elever i Lomma kommun. Framför oss har vi också ett nybyggnadsprojekt som innebär att en helt ny skolbyggnad för åk F-6 väntas stå klar inför läsåret 2022. Alla elever har egna lärplattor/datorer och du som lärare arbetar bekvämt med egen macbook. Alla klassrum är utrustade med projektorer. Vår digitala plattform är Infomentor.

Som anställd i Lomma Kommun får du friskvårdsbidrag varje år.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta i ett arbetslag tillsammans med lärare och fritidspedagoger där ni tar ett gemensamt ansvar för alla elever. Du kommer att undervisa i svenska, so, no och engelska. Du har ett relationsskapande förhållningssätt och ett gott, smidigt bemötande till såväl elever, kolleger och vårdnadshavare. Du är flexibel och kan ställa om för att möta elever i deras mående och lärande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är har lärarutbildning. Du har god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kolleger. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av att undervisa åk 1-3.

Anställningens omfattning

Heltid

Ansökan

Referensnummer: 38-2019

Sista ansökningsdag: 2020-08-10

Anställning

Tidsbegränsad anställning

Tjänsten är ett vikariat under hösten med möjlighet till förlängning.

Tillträde: 2020-08-13

Kontakt

Susanne Haglind

0733-41 16 16

Ragnar Andreé

0733-41 12 03

Lärarförbundet, Lomma lokalavdelning

040-641 14 06

Karolina Falk

0733-41 11 72

Övrigt

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Intervjuer sker löpande, så avvakta inte med att skicka in ansökan.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Marie Härstedt
Senast uppdaterad: 2019-12-16