Rådgivning och stöd

Vi stöttar dig som är ny som företagare eller etablerad sedan flera år. För att bistå er i ert företagande arbetar vi med företagandefrågor i alla faser av företagande; nystartare och etablerad företagare.

Tillsammans med samarbetspartners arbetar vi med och driver många av de frågor som är viktiga för att vardagen som företagare ska bli effektiv. Markförvärv, lov och tillstånd, tillgång på lokaler, kontaktnät och tillfällen att träffa andra företagare, tjänstemän och kommunala politiker, med mera.

Starta eget

Det finns flera aktörer som hjälper nyföretagaren i uppstart. Vi samarbetar med Nyföretagarcenter Syd som har experter både inom såväl nyföretagare som etablerade företagare. Deras erfarna företagsrådgivare hjälper till både i uppstartsfasen och de första tre åren av företagandet. Allt är kostnadsfritt för dig som har ditt företag i Lomma kommun. Du kan välja att ta enskild rådgivning då du träffar en erfaren affärsutvecklare, eller starta-eget träffar i större grupp.

Det finns flera nätbaserade sidor om du föredrar att själv ta reda på information.

Nyföretagarrådgivning på olika språk

För entreprenörer med utländsk bakgrund finns IFS för personlig rådgivning och praktiskt stöd. Den första kontakten kan du få på ditt eget språk.

Tillväxtfas

Vill du växa men saknar verktygen för hur? Vår samarbetspartner Connect Syd arbetar med entreprenörer och företag i tillväxt. Organisationen har ett nätverk med entreprenörer, företagsledare och privata investerare och flera företag och organisationer som resurs.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Susanne Hallberg
Senast uppdaterad: 2020-02-05