Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mötesplatser

Att träffas är att utvecklas - nya samarbeten och nya kontakter!

Därför arrangerar vi Näringslivsfrukost varje månad. Ett tillfälle att ses, få en god frukost och nya kunskaper. Här har du även möjlighet att träffa kommunens tjänstemän och politiker.

Vi besöker många företag i kommunen varje år, just för att träffa företagarna i deras miljö, få veta mer om deras företag och diskutera framtid, både för företaget och för kommunen.

Ett sätt att mötas kan ju också vara att träffas över nya kunskaper. Varje månad arrangerar vi tillsammans med samarbetspartners seminarier inom olika ämnen som har direkt affärsnytta för dig i ditt företagande. Titta gärna på vår förstasida för kostnadsfria arrangemang du är välkommen att ta del av.

Men det behöver inte vara vi som ordnar tillfällen att träffas. Vi välkomnar nätverk eller organisationer. Kan vi vara med är vi det gärna.

Lomma Företagsgrupp, den lokala föreningen för företagare arrangerar flera evenemang varje år. Gå med som medlem och ta tillvara på möjligheten att påverka.

En mötesplats kan ju även vara en arbetsplats. Det finns fyra kontorshotell i kommunen med både centralt läge och placering ute i våra verksamhetsområden.          

Kontaktuppgifter

Kristina Johansson

Näringslivsutvecklare

040-641 10 53

Sidansvarig: Kristina Johansson
Senast uppdaterad: 2018-04-03