Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Lediga jobb i Lomma kommun

Tjänst
Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2018-09-24
Arbete med barn i det egna hemmet, som måste vara beläget i Lomma, och tillsammans med kollegor i grupplokal. Heltid innebär 43 timmars arbetsvecka, varav 40 timmar med barn. Vi arbetar efter förskolans läroplan och övriga styrdokument som förskolan arbetar efter.
CFFFA581-D10B-453B-B2CE-1A2AE58CC858
Sista ansökningsdag: 2018-09-24
Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap. Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet, träffa vänner eller ta del av kulturlivet. Som avlösare arbetar du i den enskildes hem för att anhöriga ska ha möjlighet till avlösning i omvårdnadsansvaret. Insatsen kan ges till båda barn och vuxna som har en funktionsnedsättning.
7F9F52EF-B5D6-47BC-99CA-2DCE2CA7F3FA
Sista ansökningsdag: 2018-09-26
Vi kan erbjuda en arbetsplats med kollegialt lärande, massor av arbetsglädje och ett tillåtande arbetssätt som vilar på vetenskaplig grund.Förskolan är belägen i en lummig miljö med gångavstånd till hav och naturreservat.På Tulpangårdens förskola arbetar vi utifrån en god struktur med en gemensam årsplan.Förskolans verksamhet genomsyras av entreprenörskap, samtalskultur, barns inflytande, hälsofrämjande arbete och miljöarbete.Under läsåret 2017/2018 har vi arbetat med ett skolverksprojekt ”Entreprenörskap för jämställdhet” tillsammans med externa handledare, där våra ledord är kommunikation, nyfikenhet, motivation, självkänsla, självförtroende, kreativitet, från idéer till handling, ansvarstagande och samarbete.Vi är dessutom stolt övningsförskola till Lärarutbildningen vid Malmö Universitet.
9CD6A5AF-1742-4074-A7EF-DA081092AED1
Sista ansökningsdag: 2018-09-30
Placering: Enheten för RHVO (Rehabilitering, Hälsa, Vård och Omsorg) i Lomma och Bjärred. Tjänsten innebär att du arbetar i ett område riktat främst mot ordinärt boende.Vi kan erbjuda ett självständigt arbete med trevliga kollegor i en trivsam arbetsmiljö. Arbetstid dagtid kl. 7-15.30, arbete var 6:e helg samt ca 3-4 kvällspass på en sexveckorsperiod. På helger och kvällar tjänstgör och samarbetar minst två sjuksköterskor i kommunen. Du kommer att arbeta som omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Arbetsuppgifterna består av medicinska bedömningar, utförande, utvärdering samt dokumentation av hälso- och sjukvårdsinsatser. Även handledning, utbildning och delegering till omvårdnadspersonal ingår som en naturlig del i arbetet. Du har ett nära samarbete med ansvarig arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut kring den enskilde. Dokumentation sker i journalsystemet Procapita. I Lomma kommun använder vi oss av digital signering och i första hand digital öppning av entrédörrar och medicinskåp.
6B5F6FE4-7416-4607-B468-58F0021609E8
Sista ansökningsdag: 2018-10-07
Vill du vara del i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser.Vi söker timvikarier till våra gruppbostäder inom LSS.Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för människorna vi arbetar för. Vidare är det viktigt att du pedagogiskt kan stimulera och motivera denne enskilde i att utöka sina egna möjligheter till ett självständigt liv. Personliga egenskaper såsom flexibilitet, förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne är sådant vi förutsätter. Vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor.
3D741961-BEFB-4E24-8008-A09D0D5B43C1
Sista ansökningsdag: 2018-10-07
Ditt uppdrag är att vara med och utveckla kulturlivet i Lomma kommun. Du ansvarar för ungdomskultur, offentliga arrangemang, stöd till kulturföreningar, evenemangskalender och kommunens konstsamling. Du ansvarar för skapande skola och kommunens kulturgaranti som säger att elever i Lomma kommun ska få professionella kulturupplevelser.Du ingår också i ledningsgruppen för Kultur- och fritid där du bidrar till helheten och samarbete mellan avdelningens olika verksamheter. Kultur och fritid ingår i förvaltningen för Utbildning, kost, kultur och fritid. Du skall ha förståelse för, och intresse av, att arbeta i en politiskt styrd organisation. Viss kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma.
7CBF6D4C-8B28-4E38-9B1A-95CD855389CA
Sista ansökningsdag: 2018-10-07
Vi söker Dig som vill vara med och utveckla verksamheten utifrån styrdokumenten. Du inspireras av barns nyfikenhet och kreativitet och ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du är kreativ, flexibel och ser möjligheter i ditt arbete istället för hinder.Du har en god samarbetsförmåga och skapar lätt relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater. Du är tydlig och samtidigt lyhörd i ditt sätt att kommunicera och har ett varmt och välkomnande bemötande.I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa. Du har ett intresse och kompetens att arbeta utifrån ett lösningsinriktat förhållningssätt.Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Ser du barngruppens och varje barns unika förmågor? Är du öppen och nyfiken och vill vara med och skapa morgondagens samhälle, i samverkan med barn, föräldrar och arbetskamrater? Då är du rätt person för oss!
0076CBBD-3086-4413-A480-E4E616DB1CF9
Sista ansökningsdag: 2018-10-07
Visstidsanställning – 2019-06-13Tjänsten omfattar undervisning i grundskolor i Lomma kommun. Då undervisningen är på olika skolor i kommunen underlättar det om du har körkort och egen bil.
65405BFA-14BD-4474-8E0C-8E53BF764F84
Sista ansökningsdag: 2018-10-07
Visstidsanställning 190102-190630. Två tjänster.På Slåtterängen kan vi erbjuda en underbar utomhusmiljö, superbra lokaler, aktiva barn och föräldrar. Tillsammans ansvarar vi för att göra dagarna trygga, roliga och utvecklande för våra barn. Leken har en central roll och mycket pedagogiskt arbete sker utomhus. Vi kan lova dig utvecklande utmaningar och många härliga skratt. Ett öppet arbetsklimat där vi utmanar varandra att utveckla våra yrkesroller genom att ta tillvara på varandras kompetenser, reflektera och analysera vårt arbete.
F8FCDA7E-7F7F-462A-9751-1D492007DD6A
Sista ansökningsdag: 2018-10-15
Erfaren, lyhörd och öppensinnad stödassistent sökes till gruppbostad inom LSS.Vi erbjuder ett stimulerande arbete som stödassistent i en gruppbostad med 5 boende. Tjänsterna är deltidstjänster, en på 50% och två på 75% där du är en del i ett mindre arbetslag med både dag, kväll och helgtjänstgöring. Du ska vara driven i att verka för att skapa en omsorg av god kvalitet och du förväntas arbeta med alla sinnen för att bidra till ett rikt, spännande, aktivt och självständigt liv för personer med olika funktionsnedsättningar. Den enskilde ska få pedagogiskt stöd för att vara delaktig i sitt eget liv, göra val och motiveras till ett aktivt liv i samhället. Att ge stöd och service till personer med funktionsnedsättning är ett utvecklande och utmanande arbete. För att detta ska fungera i praktiken krävs att du som medarbetare samverkar väl med andra, kollegor, den enskildes nätverk samt andra professioner. Stödassistentens främsta uppgift är att i samråd med den boende, pedagogiskt planera och utforma individuellt anpassar stöd, service och omsorg för att brukaren ska kunna leva som andra med livskvalitet och goda levnadsvillkor. Att vara stödassistent hos oss innebär ständig utveckling, vi förutsätter att du är engagerad i både utveckling av din egen yrkesroll såväl i verksamhetsutveckling. Vi förväntar oss att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang tillsammans med dina kollegor för brukaren. Du har personliga egenskaper såsom förmågan till initiativ, problemlösning och ett öppet sinne, vi ser också att du har ett stort mått av självkännedom och förstår dina egna styrkor och utvecklingsområden i mötet med andra människor. Utöver detta ska du: Säkerställa att insatser som står i brukarens genomförandeplan planeras, utförs, utvärderas och utvecklas vid behov. Skapa värde genom att bemöta brukaren professionellt, kommunicera med respekt för brukarens självbestämmande och personliga integritet samt arbeta med tydliggörande pedagogik.
6845977D-2900-4BD8-A629-F6E7382358AE
Sista ansökningsdag: 2018-10-26
Visstidsanställning t o m vårterminen 2019.Det är en myt att barn lär sig så snabbt när de är små, att de kan placeras direkt i klass i språkbad/målspråksmiljö utan explicit undervisning i andraspråket. Alla behöver bygga upp en bas att stå på i andraspråket först för att kunna ta till sig det nya språket i språkbadsmiljön. Strandskolan söker därför dig som vill vara med och utveckla svenska som andraspråksundervisning för våra elever så att de får bästa möjliga skolgång. Strandskolan är en nybyggd F-3 skola med 8 klasser och drygt 160 elever.
FD4DC3E5-3E5B-47E2-8610-4992683E132D