Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

På kommunens kulturskola
kan barnen få lära sig att spela instrument,
eller dansa, eller göra konst eller spela teater.

Kulturskola

I Kulturskolan ger vi dig från 6 års ålder möjlighet att uppleva dans, teater, rörlig bild, konst och musik tillsammans med våra engagerade pedagoger. Här får du en grundläggande utbildning som du kan ta med dig in i ett livslångt kulturutövande på såväl amatör- som professionell nivå.

Fakturor!

Fakturorna är på gång! Ett tekniskt fel i inläsningen av fakturaunderlaget har gjort att fakturorna är försenade. Problemet är snart löst.

Kulturfest

Besök Kulturskolan på Kulturfesten lördag 20 oktober. Vi har aktiviteter på Vinstorpskolan,Centralen, Strandkyrkan och Dansrotundan. Hela programmet finns på www.lomma.se/kulturfest

Vår verksamhet

Vi erbjuder dig mellan 6 och 19 år undervisning i Kreativ dans, Konst, Musikal, Teater, Animation och digitala spel, Stråk-, Blås-, Sträng-, Klaviatur-, Slagverksinstrument samt Sång, Körsång, Musikproduktion och ensembleverksamhet. Dessutom har vi en grundläggande utbildning, Förberedande musik, för dig som är 6-7 år där du får prova på delar av vårt utbud och får en grundläggande musikalisk träning. Nytt för i höst är "Skapa och berätta med animation och digitala spel.

Besöksadress

Bjärred

Bjärehovskolan, Lingvägen 17

Lomma

Vinstorpskolan, Vinstorpsvägen 6

Postadress

Kulturskolan
Lomma kommun, Box 94,
237 22 Bjärred

Kontaktuppgifter

Sidansvarig: Jeanette Eliasson Dahl
Senast uppdaterad: 2018-10-16