Pressmeddelanden

Du kan prenumerera på nyheter och pressmeddelande från Lomma kommun via plattformen MyNewsDesk.

MyNewsDesk är ett svenskt företag som tillhandahåller en webbplats där företag och organisationer kan publicera pressmeddelanden och annan digital information.

Plattformen hjälper företag och organisationer att sprida nyheter och pressmeddelanden digitalt till främst journalister, men även intresserade medborgare. Här ges också en samlad bild av utbudet i våra informationskanaler, d.v.s. kommunens senaste inlägg på Lomma.se, Facebook, Instagram och evenemangskalendern.

Via MyNewsDesk kan du också prenumerera på de nyheter som Lomma kommun publicerar via plattformen.

Lomma kommuns sida på MyNewsDesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om du inte vill följa oss på MyNewsDesk, utan som medierepresentant få våra pressmeddelanden separat via e-post, kontakta kommunikation@lomma.se.

Sidansvarig: Eva Jansson
Senast uppdaterad: 2020-03-09