Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Fairtrade City

Sedan 2013 är Lomma kommun en Fairtrade City. Det innebär att vi arbetar tillsammans för rä̈ttvis handel.

Logotyp Fairtrade City

Styrgrupp i Lomma

Fairtrade City-arbetet i Lomma kommun leds av en styrgrupp. I gruppen finns representanter för Lomma kommuns näringsliv och civilsamhälle, politiker och tjänstemän. Styrgruppen har ansvar för att få fler i Lomma kommun att upptäcka rättvis handel och Fairtrade City-arbetet.

Var med och gör skillnad

Genom rättvis handel kan vi alla bidra till hållbar utveckling och en bättre värld. Vill du också engagera dig i Fairtrade City-arbetet i Lomma kommun? Du kanske skulle vilja delta i en av våra informationsaktiviteter eller sitta med i styrgruppen? Tveka inte att kontakta oss i så fall! Hör av dig på fairtrade@lomma.se.

Samarbetspartners

Botanik Ateljén, Flädie Mat & Vingård, Habo Gård, Hemköp Lomma och Långa Längan.

Alla samarbetspartners säljer eller serverar minst en Fairtrade-märkt produkt. Att vara samarbetspartner innebär också att ha Fairtrade-information tillgänglig fö̈r kunder och besö̈kare som vill veta mer. Någon gång per år ska sammarbetspartnern lyfta fram Fairtrade lite extra (information i sina lokaler eller på webbplats/sociala medier) och/eller erbjuda Fairtrade-mä̈rkta produkter.

Aktuellt

Torsdagen den 2 november var Slättängshallen i Lomma öppen för spontanidrott. Representanter från  Fairtrade City passade på att informera om rättvis handel och bjuda på smoothies till alla motionärer. Smoothien mixades med hjälp av specialtillverkade smoothiecyklar.

Två smoothiecyklar
  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Louise Servin
Senast uppdaterad: 2017-11-08