Upplev sommaren i Lomma - jobba som sommarvikarie inom äldreomsorg

Arbetsplatsbeskrivning

Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet.

I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Det finns fyra särskilda boenden i kommunen; Jonasgården i Bjärred och Strandängen, Vega och Orion i Lomma. Ungefär 150 invånare får dagligen stöd inom de särskilda boendena där vi erbjuder vård och omsorg. På våra boende finns avdelningar för både somatik och demens, där det bor hyresgäster med särskilda behov.

Hemtjänstens verksamheter är fördelad på enheterna Solberga, City och Hamnen i Lomma, samt Centrum och Omkretsen i Bjärred. Hemtjänsten ansvarar för vård och omsorg till vårdtagare som bor i eget hem. Du utgår från hemtjänstens lokaler och tar dig runt till största del med cykel och ibland med bil.

Arbetsbeskrivning

Vill du ha världens viktigaste jobb i sommar i en kommun med närhet till vackra stränder och hav?

Just nu söker vi dig som är undersköterska, vårdbiträde eller på väg att bli! Vi söker också dig som är nyfiken på att arbeta inom vårdande yrke och har erfarenhet från andra yrken där man är van att arbeta med service och att möta människor.

Arbetet handlar i stort om att skapa trygghet. Inom äldreomsorgen arbetar du med personliga omvårdnadsinsatser, medicinska arbetsuppgifter, dokumentation och uppföljning. Vissa praktiska serviceinsatser kan också förekomma.

Arbetsuppgifterna är till största delen lika oavsett om du vill arbeta inom hemtjänst eller särskilt boende. För dig som trivs med att ta mycket eget ansvar och vara mer självständig i ditt arbete passar kanske hemtjänst lite bättre och för dig som vill arbeta i team på en fysisk plats passar kanske ett särskilt boende bäst.

Tillsammans gör vi skillnad!

Kvalifikationer

Vem är du?

Tycker du om att arbeta med människor och speciellt äldre människor? Har du lätt att förstå och bry dig om andra? Är du van och tycker om att arbeta tillsammans med andra? Är du uppmärksam på hur andra mår? Är du bra på att kommunicera och lyssna in andra och bemöta människor på ett trevligt sätt? Är du noggrann? Då är du den vi söker!

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom vården, men vi söker även dig med annan utbildning eller erfarenhet. Det är också en fördel om du är van vid att arbeta med digitala arbetsverktyg. Inom hemtjänsten kommer du främst att förflytta dig med hjälp av cykel, på vissa enheter krävs det även körkort.

För att underlätta ditt sommarvikariat hos oss får du även en sommarbiljett från Skånetrafiken. Med den kan du resa fritt med kollektivtrafiken i Skåne under sommaren.

Anställningens omfattning

Timavlönad

Ansökan

Referensnummer: 4-2023

Sista ansökningsdag: 2023-06-30

Anställning

Sommarjobb / Säsongsanställning

Kontakt

Magnus Christiansson

0709-413145

Övrigt

Det du kan göra redan nu för att skynda på processen är att beställa ett utdrag från belastningsregistret: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/

Beställ det utdraget som heter Utdrag för att kontrollera egna uppgifter i belastningsregistret

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Sofia Cederström
Senast uppdaterad: