Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Om- och tillbyggnad av Löddesnässkolan

På Löddesnässkolan i Bjärred byggs en matsal med nytt kök i befintliga lokaler samtidigt som nya slöjdsalar byggs i ny separat byggnad tillsammans med en multiplan.

Löddesnässkolan är den sista skolan i Lomma kommun som inte har en egen matsal, utan eleverna äter idag i sina klassrum. Därför byggs nya lokaler för trä-, metall- och textilslöjd i en separat byggnad utanför idrottshallen och de nuvarande slöjdsalarna håller på att omvandlas till matsal med tillhörande nytt kök.

I samband med omnyggnationen ska också tillagningsköket utökas, med förbättrad arbetsmiljö och mer tillgängliga lokaler.

Byggarbetsplatsen har hägnats in med byggstaket. Det medför att gång- och cykelbanan mellan idrottshallen och skolbyggnaden är avstängd. Besökare hänvisas till att följa anvisad väg.

Entreprenör är H A Bygg. Arbetet beräknas vara klart sommaren 2020.

Första spadtaget på Löddesnässkolan i Bjärred.

Första spadtaget
Den 9 oktober togs första spadtaget för ombyggnationen på Löddesnässkolan av Barbro Lindberg, rektor på Löddesnässkolan, Fredrik Axelsson, ordförande för barn- och utbildningsnämnden i Lomma kommun, eleverna Abbe och Peggy samt projektledare Christer Carlsson.

Här kan du läsa hela artikelnöppnas i nytt fönster.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Christer Carlsson
Senast uppdaterad: 2019-10-16